Tırsan, yeni kamyon üstü damperi görücüye çıkardı

Tırsan, yeni kamyon üstü damperi görücüye çıkardı

Tırsan, inşaat sektörüne yönelik Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper aracını müşterilerinden gelen taleplere ve sahadan edindiği deneyimlere dayanarak hayata geçirdi.

Tüm zorlu yol koşullarına uygun olarak tasarlanan Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, Mercedes AXOR 4140 ve Ford CARGO 4136 D modelleri ile mükemmel uyumu yakaladı. Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, fark yaratacak yeni tasarımı ve donanımları ile  sektöre tanıtıldı.

RAKİPLERİNDE OLMAYAN ÖZELLİKLERE SAHİP
Lansmanda, Pazarlama ve Ürün Yönetimi Koordinatörü Volkan Oflaz, Tırsan’ın yeni projeleri, hedefleri ve Tırsan Rusya Tula fabrikasındaki üretim gücü ile ilgili detaylı bilgiler verirken, Ürün Sorumlusu Ozan Sınal, yaptığı sunumda, Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper aracının öne çıkan özelliklerini sektör basını ile paylaşarak, basının sorularını cevapladı.  6 ayda tamamlanan üretim aşamasından önce 2 farklı bölgede 7 farklı kanaat liderinin ziyaret edildiğini aktaran Sınal, aracın rakiplerinde henüz olmayan özelliklerle donatıldığını açıkladı.

MERCEDES VE FORD İLE BAŞLADI
MAN İLE DEVAM EDECEK

Hidrolik kapağın açılışı sırasında kapağın sıkışmasının ikinci bir mafsalla önlendiğini belirten Sınal, şöyle devam etti: “Aracın ağırlık merkezi 140 mm daha düşük tutularak sürüş esnasında stabilite sağlandı. Üst kemer yapısı güçlendirildi. Bu sayede yanal yüklerde üst yapıda yaşanabilecek deformasyonlar önlendi. Çamurluklar cıvata ile tutturulduğu için değiştirmek için komple çıkarmak yerine cıvataların sökülmesi yeterli olacak. Altıgen kilit tasarımı sayesinde engebeli yol şartlarında kapak ile küvet arasındaki bağ sağlamlaştırıldı. Aracın devrilmesini önleyen çekirge konstrüksiyonu standart olarak uygulandı. Body fix ile seyir esnasında daha fazla stabilite ve sürüş konforu sağlandı. Önce Mercedes ve Ford ile başlandı. Sonra MAN ile devam edecek. 10 kilometre hıza ulaştığında sistem küveti otomatik olarak kapatacak. Bu da ilk olarak TIRSAN’ın sunduğu bir uygulama olarak öne çıkıyor.”

TIRSAN MÜŞTERİLERİ RAKİPLERİNDEN BİR ADIM ÖNDE
Taşımacılık sektörünün her aşamasında müşterilerine ve pazara yön veren Tırsan, Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper ile inşaat sektöründe de müşterilerini, rakiplerinden bir adım öne taşımaya devam ediyor.  Üretim gücüyle Türkiye treyler sektöründe rakipsiz olan Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçlarını, 2009 yılında devreye aldığı Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde, sahip olduğu mühendislik tecrübesi ve uzman kadrosu ile pazarın beklentilerini en üst seviyede karşılıyor.

Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper güçlendirilmiş hidrolik silindir yapısı, patentli üst yapı tasarımı, şasi ve üst yapısında kullanılan yüksek mukavemetli çelik yapı sayesinde müşterilerine daha uzun ömürlü kullanım avantajı sunarak, bakım masrafını en aza indiriyor. Body fix ve patentli muavin şasi yapısı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, mükemmel kamyon ve üstyapı uyumu sayesinde, en zorlu çalışma koşullarında ve keskin virajlarda aracın savrulmaya bağlı olarak devrilmesini önlüyor.

EĞİMLİ ÜST YAPI TASARIMI İLE HIZLI AKTARIM
Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper eğimli üst yapı tasarımı ile müşterisinin taşıdığı her çeşit yükün kolay ve hızlı akmasını sağlarken, güçlendirilmiş üst kemer dizaynı ile dolum işlemleri sırasında yaşanabilecek darbelere karşı küvet yapısına ekstra dayanıklılık sağlıyor.

PATENTLİ ARKA KAPAK DİZAYNI İLE GÜVENLİ AKTARIM İMKANI
Sahip olduğu hareketli döner mafsallı arka kapak dizaynı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper yükün güvenli şekilde akmasını ve aktarım sırasında doğabilecek hasarlara karşı arka yapısını korumaktadır. Bununla birlikte, güçlendirilmiş ve patentli arka kapak konstrüksiyonu ile kapağın ve kapak hidrolik sisteminin yanal darbelere karşı korunmasını ve en yüksek mukavemeti göstermesini sağlarken, altıgen kilit tasarımı, yükün seyir halindeyken güvenli şekilde muhafaza edilmesi avantajını sunuyor.

ÜSTÜN ŞASİ VE KÜVET ÇELİK YAPI
Yüksek mukavemetli çelikten oluşan şasi ve küvet yapısı ile Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, tüm yük koşullarında en yüksek darbe dayanımı ve yük performansını sağlamakta, müşterilerine daha uzun kullanım ömrü sunuyor.

ÖZEL HİDROLİK SİSTEMİ İLE YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR
Yeni Tırsan Kamyon Üstü Damper, minimum 50 ton kaldırma kapasiteli hidrolik sistemi ile müşterilerine aktarım işlemlerinde üstün güvenlik ve yakıt tasarrufu sağlıyor.

tirsan-1-001.jpg

tirsan-2-001.jpgtirsan-3.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.