Tırsan Türkiye'nin En Büyük 154. Sanayi Kuruluşu

Tırsan Türkiye'nin En Büyük 154. Sanayi Kuruluşu

Treyler sektörünü temsilen Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi şirketi listesinde yer alan tek üretici konumunda olan Tırsan, 2020 yılı üretim performansına göre 154. sırada, ihracat performansı genel sıralamada ise 76. sırada konumlandı.

Türkiye treyler sektörünün lideri Tırsan, her sene olduğu gibi Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi şirket sıralamasında yerini aldı.

Treyler sektörünü temsilen listede yer alan tek üretici konumunda olan Tırsan, 2020 yılı üretim performansına göre 154. sırada, ihracat performansı genel sıralamada ise 76. sırada konumlandı. Sakarya Ticaret Odasına kayıtlı ilk 500’de yer alan ikinci büyük otomotiv sanayi şirketi olan Tırsan, aynı zamanda otomotiv üreticileri arasında ihracat performansına göre ISO500 sıralamasında ki ilk 15 şirketten biri oldu.

 İyi günde, kötü günde müşterilerinin her zaman yanında olan Tırsan’ın, uzman çalışanları, güçlü Ar-Ge ve yalın üretim altyapısı ile Avrupa başarılarına yenilerini eklemeye, müşterilerinin rekabet gücünü arttırmaya ve kendi teknolojisi ile sektöre yön vermeyi sürdüreceği ifade edildi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.