TIRSAN, son yenilikleriyle IAA Fuarı'nda

TIRSAN, son yenilikleriyle IAA Fuarı'nda

Türkiye’nin 41 yıldır aralıksız lider treyler üreticisi Tırsan, geniş ürün yelpazesinde yer alan yenilikçi ürünlerini ve hizmetlerini, 67. IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda ulaşım ve lojistik dünyasına tanıtacak.

Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip Tırsan, Almanya'nın Hannover kentinde 20 - 27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 67. IAA fuarı süresince üç farklı fuar alanında geniş ürün yelpazesi ve yeni özelliklere sahip dijital çözüm seçeneklerinin örneklerini ziyaretçiler ile buluşturacak.

Tırsan, müşterilerinin ihtiyacına göre her daim genişlettiği ürün gamını IAA fuarında sergileyecek. Bünyesindeki Kässbohrer ve Talson marka standlarında, Tenteli Perdeli Maxima K.SCX, 500 kilo hafifletilmiş Kimyasal Madde Taşıyıcı Tanker K.STC 30, Damperli Silo K.SSK 90, çevre dostu intermodal taşımacılığa uygun Code XL sertifikalı Kässbohrer Tenteli Perdeli K. SCS M, 2 ve 3 dingil opsiyonlu K.SLL Low-Bed serisinden K.SLL 2 ile Talson hava kargo aracı TAG TAL’ı sergileyecek. IAA fuarı esnasında Tırsan, ürün geliştirme ve iyileştirmesinde bulunduğu iki ürünün de lansmanını yapacak.

Tırsan, Son Teknolojiye Sahip Araçları İle Fuara Damga Vuracak

Tırsan, Tenteli Perdeli treylerden Tanker ve Siloya, ağır yük taşımacılığı için özel geliştirilmiş Low-Bed ve Platform araçlarına kadar uzanan Avrupa'nın en geniş ürün yelpazesini genişletmeye ve satış sonrası hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor.

Tırsan, müşterilerine maksimum operasyonel verimlilik sunmak için son teknolojiyi ürün ve hizmetlerine uyarlıyor. Tırsan, geliştirdiği Dijital Treyler Kontrolünü (DTC) ilk olarak 2014 yılında 65. IAA Fuarı’nda sergiledi. 2016 yılında "Dijital Treyler Kontrolü" (DTC) ile uzaktan kumanda edilebilen ve Almanya’nın bitüm taşımacılığında uzmanlaşmış firması Hoyer Bitumen-Logistik GmbH ile birlikte geliştirilen Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitüm Tankeri ile IAA Fuarı kapsamında verilen, dünyanın en prestijli inovasyon ödülü olan Trailer Innovation 2017 ödülünün sahibi oldu.

Tırsan bu seneki fuarda Dijital Treyler Kontrolü (DTC)’nün damperli ve dampersiz silolarındaki güncellenmiş yeni seçenekleri IAA inovasyon ödüllerine de aday seçildi.

Tırsan, Trailer Innovation 2019 Ödüllerine 3 Kategoride 3 İnovasyonla Aday

Tırsan, ödüllü Ar-Ge Merkezinde son trendler, gelişen teknolojiler ile 55 ülkede iş yapmanın bilgi birikimini harmanlayarak geliştirdiği 3 ürünüyle Trailer Innovation 2019’a aday gösterildi.

Gelişmiş DTC Teknolojisi İle Tırsan, 2 Kategoride Aday

“Konsept” kategorisinde yarışan akıllı Yatay Silobas K.SSL aracı, DTC’nin geliştirilmiş versiyonu ile dijitalleşmenin treyler dönüşümüne en iyi adaptasyonun örneğidir ve tam otomatik boşaltım sistemiyle daha verimli ve güvenli boşaltım işlemine imkan sağlar. Treyler, yazılım ve donanım dahil olmak üzere ISO 26262 fonksiyonel güvenlik standartlaştırması ile uyumlu patentli dijital kontrol sistemi sayesinde eski teknikleri ortadan kaldırmaktadır. Bu sistem, akıllı cihazlar tarafından kontrol edilmektedir. Dijitalleşmenin getirdiği, önleyici bakım olanaklarının ilk örneklerinden olan Akıllı Yatay Silobas’ın entegre teşhis sistemleri, tank gövdesinde veya aracın herhangi bir yerinde meydana gelebilecek arızaları önceden tespit eder ve bu arızalara erken müdahale edilmesini sağlar. Bu süreç sayesinde daha güvenli sürüş deneyimleri, daha kısa müdahale süreleri ve daha uzun treyler ömrü mümkün hale getirilmiştir.

2017‘de aynı kategoride Yüksek Güvenlikli Bitüm Tankeri ile ödülü kazanan Tırsan’ın 2019 yılı “Güvenlik” kategorisinde yarışan DTC’nin geliştirilmiş versiyonu akıllı kontrol sistemli ve güvenlikli damperli Silobas K.SSK aracı boşaltım sahasındaki çevre faktörlerini analiz ederek, silo tahliye işleminin tam güvenliğini sağlar. Çevre faktörleri emniyet parametresi kontrollerini otomatik kontrol eden sistem, boşaltma işlemini en güvenlikli olacak şekilde yönlendirir. Güvenlikli Damperli Silobas, başta sürücü ve saha personelinin güvenliğini gözeterek, işletmenin risklerini minimuma indirirken ekipmanın güvenliğini de sağlar. Akıllı kontrol sistemi, ölümcül kazalara yol açabilecek tüm koşulları kontrol eder ve en güvenli boşaltım operasyonlarının yapılmasını için operatörleri yönlendirir.

multifunctional_container_chassis-1-(1).jpgmultifunctional_container_chassis-1-(3).jpgmultifunctional_container_chassis-1-(2).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.