TIRSAN, patent başvuru sıralamasında zirveyi zorluyor

TIRSAN, patent başvuru sıralamasında zirveyi zorluyor

Türkiye treyler sektörünün lider üreticisi TIRSAN, Türk Patent Enstitüsü tarafından yayınlanan, 2015 yılı birinci yarıyıl içerisinde patent başvuru sıralamasında 5. sırada yerini aldı.

37 yıldır kesintisiz pazar liderliğini sürdüren Türkiye treyler sektörünün lider üreticisi TIRSAN, Türk Patent Enstitüsü tarafından yayınlanan, 2015 yılı birinci yarıyıl içerisinde patent başvuru sıralamasında 5. sırada yerini aldı.

Toplam 10 patent ile 2014 yılında 29. sırada yer alan Tırsan; 2015 yılının ilk yarısında gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde toplam 16 patent ile 24 sıra yükselerek, 5. sıraya yükseldi.

Tırsan Üstün Ar-Ge Gücü ile Büyümeye Devam Ediyor

CETIN-NUHOGLU.jpgTırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu yaptığı açıklamada, “Tırsan A.Ş. olarak kendi teknolojisini üreten,  geliştirdiği ürün ve hizmet çözümleri ile Avrupa’nın ilk 3 üreticisi olmak yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yenilikleri hayata geçirmedeki hünerimiz, mükemmeliyetçi mühendislik bakış açısını uygulamaya taşıdığımızın göstergesi olan Ar-Ge başarımız, Türk Patent Enstitüsü tarafından yayınlanan, 2015 yılı birinci yarıyıl içerisinde patent başvuru sıralamasında Tırsan Treyler San. ve Tic. A.Ş. olarak 5. sırada yer almış olmakla taçlanmıştır” dedi.

Nuhoğlu, “Tırsan’ın Türkiye treyler sektöründe sahip olduğu rakipsiz üretim gücü, iş ortakları ile kurmuş olduğu uzun vadeli iş birlikleri ve sürekli olarak devam eden Ar-Ge yatırımları daha da büyüyerek güçlenmeye devam edecektir. Bu başarıya imza atmakta payı olan tüm çalışanlarımızı kutlar, başarılarımızın devamını dilerim” ifadesini kullandı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.