TIRSAN, iki yeni aracının dünya lansmanını Fransa'da yaptı

TIRSAN, iki yeni aracının dünya lansmanını Fransa'da yaptı

Lyon şehrinde gerçekleşen Solutrans Fuarı’nda geniş ürün yelpazesiyle yer alan Tırsan, dünya lansmanını gerçekleştirdiği son teknolojiyle donatılan iki aracı ile fuarda tam not aldı

 Genel kargo, soğuk zincir, inşaat ve sıvı ürün taşımacılığı sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılayan en geniş ürün gamı ile 55’ten fazla ülkedeki müşterilerinin çok yönlü ihtiyaçlarına çözüm sunan Tırsan, Avrupa’nın en önemli fuarlarında yer almaya devam ediyor. Tırsan, 19-23 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen, taşımacılık sektörü ve kentsel ulaşım profesyonellerinin bir araya geldiği Solutrans Fuarı’na bu yıl da katılım sağladı. Treyler İnovasyon 2017 ödülünü kazanmasının ardından, Treyler İnovasyon 2019 ödüllerinde de “Şasi” kategorisinde ödülün sahibi olan Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Kässbohrer marka iki aracının dünya lansmanını tüm sektörün katılımıyla gerçekleştirdi. Tırsan, gıda taşımacılığında mükemmellik sunan yeni tankeri Kässbohrer K.STL P ve pazardaki 40 ft'lik silo konteynerler arasında en büyük tank hacmini sunan yeni silo konteyner serisi K.CON S 40 aracı ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Solutrans Fuarı boyunca Tırsan, üstün yalıtım sağlayan ve yakıt tüketimini azaltarak toplam sahip olma maliyetinin azaltılmasına katkıda bulunan frigo aracı Kässbohrer K.SRI C, ağır taşımacılık mühendisliğinin en iyi örneği, 3 dingilli uzayabilir Kässbohrer Mega platform K.SPA M, yüksek ve gabari dışı özel taşımalar için geliştirilen iki dingilli Low-Loader K.SLL 2 ve bağımsız açılır yükleme kapağı, pnömatik kaldırma arka tamponu ve otomatik branda gibi tümü uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen benzersiz özelliklere sahip 3 dingilli Damper K.SKS B ve DIN EN 283 normları uyarınca 9.500 kg forklift dingil yüküne dayanıklı, omega profilli 35 mm sert tahta tabanla donatılmış Tenteli Perdeli K.SCH aracı ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Lansman Aracı Kässbohrer K.STL P, Gıda Taşımacılığında Mükemmel Yaklaşım Sergiliyor

Tırsan’ın fuarda lansmanını yaptığı Kässbohrer K.STL P, nakliye operasyonlarında verimlilik sağlamak üzere 32.000 lt tank kapasiteli ve farklı taşımacılık ihtiyaçları için 3 bölmeli olarak geliştirilmiştir. Araç, ayrılabilir parçaları sayesinde temizlik ve bakımda kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır.

ATP 1,4301 paslanmaz çelik tankı ile K.STL P, hijyenik kullanım için en küçük detaylar gözetilerek tasarlanmıştır. K.STL P, 2R kalitesine sahip iç yüzeyi, pürüsüzleştirimiş ve polisajlanmış kaynak dikişleri ve CIP temizleme hatlarıyla gıda taşımacılığında verimlilik sunmaktadır.

Basınçlı tanker, özellikle hassas gıda taşımaları için tasarlanmış olup, farklı tipteki zorlu gıdalar için 12.500 lt / 7.500 lt / 12.500 lt’lik bölmelerden oluşmaktadır. 8 adet paslanmaz çelikten yapılmış temizleme topları, su veya buharlı ısıtma, tank ve boşaltım yalıtımıyla basınç hatlarına sahiptir. K.STL P ayrıca, kendiliğinden ısıtmalı gıda pompaları, steril kutu ve tek nakliye kolektörü ile sunulabilmektedir.

Kässbohrer'in yeni gıda tanker, 2,0 bar işletme basıncı için tasarlanmıştır ve 0,017 vakum valfi ile vakum hasarlarına karşı korumalıdır.

tirsan-solutrans-2019-(2).jpg

K.STL P Teknik Özellikleri

• Dış Uzunluk: 11.250 mm

• Tank Çapı: 2.000 mm

• 5. Tekerlek Yüksekliği: 1.180 mm

• Dingil Mesafesi: 6.400 mm

• Toplam Genişlik: 2.540 mm

• Boş Ağırlık: 6.950 mm

• King Pin Kapasitesi: 12.000 kg

• Teknik Dingil Yükü: 27.000 kg

• Brüt Araç Ağırlığı: 34.000 kg

• Teknik Yüklü Ağırlık: 39.000 kg

Tırsan, Lansman Aracı K.CON S 40 ile Segmentinin En Büyük Hacimli Silo Konteynerini Sunuyor

Silo segmentinin lideri Kässbohrer, uzun süredir sektörde ihtiyaç duyulan yüksek kaliteli silo konteyner talebini, K.CON S 40 ile karşıladı. K.CON S 40 aracı, 60.4 m3’lük en büyük tank hacmi ve 2.540 kg’lik en hafif dara ağırlığı ile kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Kässbohrer'in yeni K. CON S serisi, 20 ft, 30 ft ve 40 ft’lik ölçülerde, yüksek kalitesi ile müşterilerinin toplu taşıma operasyon ihtiyaçları için en ideal çözümü sunmaktadır.

Araç ayrıca, paslanmaz çelik hava hatları, 360° döndürülebilir ve ayarlanabilir boşaltım konisi mekanizması dahil, taşınan yüke göre çeşitlendirilmiş temel donanımlar sunmaktadır. K. CON S, isteğe bağlı olarak demiryolu taşımacılığı, intermodal taşımacılık ve konteyner taşımacılığı için uygun menteşeli kapı yapısına sahip alüminyum dolap ile donatılabilmektedir. K.CON S, CSC ve UIC-Rail kodlamasına uygun olarak 170.000 kg'a kadar kanıtlanmış istiflenebilirlik, dara ağırlığı ve hafif çerçevesi ile 5 + 1 depolama avantajı sunmaktadır.

K.CON S 40 Teknik Özellikleri

• Hacim: 60,4 m3

• Tank Çapı: 2.540 mm

• Dış Uzunluk: 12.192 mm

• Toplam Genişlik: 2.550 mm

• Toplam Yükseklik: 2.670 mm

• Boş Ağırlık: 2.540 kg

• İstiflenebilirlik: 170.000 kg (5+1 ünite)

• Brüt Araç Ağırlığı: 34.000 kg

• Teknik Yüklü Ağırlık: 39.000 kg

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.