Tırsan 35.yılını yenilikler ile kutluyor

Tırsan 35.yılını yenilikler ile kutluyor

TIRSAN Treyler A.Ş. 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren ürettiği Tırsan, Kässbohrer ve Talson marka treylerlerin tüm modellerinde garanti süresini 2 yıla çıkarmıştır....

TIRSAN Treyler A.Ş. 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren ürettiği Tırsan, Kässbohrer ve Talson marka treylerlerin tüm modellerinde garanti süresini 2 yıla çıkarmıştır. Kilometre sınırı gözetmeksizin uygulanacak olan bu hizmet ile Tırsan müşterileri 2 yıl boyunca Tırsan güvencesi altında olacaktır. 2 yıl garanti, aracın satış tarihinden itibaren başlayacaktır.

Marka ve model ayrımı yapmaksızın ürettiği tüm treylerler için sunduğu 2 yıl garanti uygulaması TIRSAN Treyler’in taşımacılık sektörüne çok daha iyi hizmetler sunabilme hedefiyle doğru orantılı olarak geliştirilmiştir. 2 yıl garanti TIRSAN’ın müşterileri için kazandıran iş ortağı olma sorumluluğuyla geliştirilmiştir. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine odaklı, rekabetçi çözümlerle müşterileri için her zaman bir adım önde projeler üreten TIRSAN yeni garanti uygulaması ile taşımacılık sektörüne daha yaygın hizmetler sunmayı hedeflemektedir.

TIRSAN Treyler 2 Yıl Garanti Uygulaması

2 yıl garanti uygulamasının başlaması için ilk 5.000 km. içerisinde (ücretsiz) ilk bakımın, yıllık periyodik bakımların ve onarımların Tırsan yetkili servislerinde yapılması ve Tırsan orijinal yedek parçalarının kullanılması gerekmektedir. Buna ek olarak treyler kullanım kılavuzlarında belirtilen hususlara uyulması zorunluluktur. 2 yıl garanti, malzeme ve işçilik hatalarından kaynaklanan arızaların onarılması sırasında değiştirilen tüm parça bedellerini ve yapılan işçilik masraflarını kapsamaktadır.

Tırsan, Kässbohrer ve Talson treylerlerinde kullanılan aks ve süspansiyon markalarının garanti süreleri, periyodik bakımların yetkili servislerimizde yapılması durumunda bazı parçalarda 2 yıldan uzun olmak üzere değişkenlik göstermektedir. Ayrıca, 2 yıl garanti süresi içerisinde balata, kampana, amortisör, disk gibi aşınan ve değiştirilen tüm parçaların orijinal yedek parçalar olması gerekmektedir.

2 Yıl Garantiyi Yaratan TIRSAN Değerleri;

• Tırsan Global Vizyon; Tırsan, 4 uluslararası treyler markası ile global bir treyler üreticisidir. Global rekabette markalarının kalitesine güvenen Tırsan Treyler A.Ş. 2 yıl garantili araç üreterek rekabet gücünü arttırmaktadır.

• Tırsan Ar-Ge Merkezi; Tırsan Ar-Ge Merkezi tarafından uzun soluklu araştırma ve geliştirme çalışmaları sonunda üretilen treylerler teknolojik alt yapısı ile her yol şartında uzun soluklu güvenli kullanımı garanti etmektedir.

• Tırsan Üretim Gücü; Tırsan’ın üretim gücü 35.yıllık mühendislik bilgi birikimine, kullanılan dünya standartlarında üretim teknolojilerine ve işgücü uzmanlığına yapılan yatırımlara dayanmaktadır.

TIRSAN Müşterisinin Kazanımları

• Operasyon Maliyetlerinde Düşüş; TIRSAN Treyler’in ürettiği Tırsan, Kassbohrer ve Talson treylerleri satın alan müşteriler rekabette bir adım öne geçecektir. 2 yıl boyunca malzeme ve işçilik hatalarından kaynaklanan arızaların onarılması sırasında değiştirilen tüm parça bedellerinin ve yapılan işçilik masraflarının ücretsiz olması operasyon maliyetlerinde düşme sağlayacaktır.

• Yetkili Servis Bilgi ve Hizmet Kalitesi; Teknik alt yapı ve donanıma sahip Tırsan yetkili servislerinde, eğitimli teknisyenlerden alınan hızlı ve güvenli hizmet ayrıcalığı yaşanacaktır.

• Aracın Orijinal Olarak Korunması; 2 yıl boyunca Tırsan yetkili servislerinde, orijinal parça ve kaliteli sarf malzeme kullanımı ile bakımı yapılan Tırsan treylerleri, sıfır araç orijinalliğini devam ettirecektir.

• 2.El Değeri; Tırsan yetkili servislerinin bakım ve kontrolleri altında olan, tüm parçaları orijinalliğini koruyan ve düzenli bakıma giren yüksek 2.el değerli Tırsan treylerler kullandıkça daha da değerlenecektir.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.