TIR şoförünün tankın altında feci ölümü

TIR şoförünün tankın altında feci ölümü

İstanbul Tuzla’da bir iş yerinin deposunda çalışma sırasında korkunç bir kaza yaşandı. Forkliftten düşen tankın altında kalan TIR şoförü, feci şekilde can verdi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir iş yerinin deposunda çalışma sırasında forkliftten düşen tankın altında kalan TIR şoförü, feci şekilde can verdi.

Korkunç kaza, Tuzla Mescit Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerindeki bir lojistik firmasının deposunda dün saat 18.30 sıralarında gerçekleşti. İHA'nın haberine göre, ismi öğrenilemeyen TIR şoförü aracında taşıdığı yükü boşaltmak için iş yerinin deposuna geldi. TIR'ın kasasındaki yük forklift ile indirildiği sırada TIR şoförü forkliftteki bir tankın düşmek üzere olduğunu fark etti.

Tankı düzeltmek isteyen şoför, o sırada üzerine düşen tonlarca ağırlıktaki tankın altında kaldı. Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri TIR şoförünün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri bölgede şerit çekerek inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze Adli Tıp morguna kaldırıldı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.