THY’nin yurtdışı uçuşlarında yolcular, ücretsiz ve sınırsız mesajlaşacak

THY’nin yurtdışı uçuşlarında yolcular, ücretsiz ve sınırsız mesajlaşacak

THY, internet erişimi bulunan uçaklarla gerçekleştirilen yurt dışı seferlerindeki tüm yolcularına WhatsApp, Messenger, iMessage vb. uygulamalar üzerinden ücretsiz olarak sınırsız mesajlaşma hizmeti sağlayacak.

Ayrıcalıklı seyahat konseptini her geçen gün yükseklere taşıyan Türk Hava Yolları, 2011 yılından itibaren küresel anlamda öncü olduğu ve hayatın vazgeçilmezi haline gelen internet hizmetinde yaptığı geliştirmeler ile misafirlerine kaliteli bir uçak içi internet deneyimi sunmaya devam ediyor.

Türk Hava Yolları yurt dışı seferlerinde tüm yolcularına sınırsız mesajlaşma hakkı tanıyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan Türk Hava Yolları, nisan ayı itibarıyla “Sınırsız Mesajlaşma Keyfini Yaşayın” mottosu ile internet erişimi bulunan uçaklarla gerçekleştirilen yurt dışı seferlerindeki tüm yolcularına WhatsApp, Messenger, iMessage vb. uygulamalar üzerinden ücretsiz olarak sınırsız mesajlaşma hizmeti sağlayacak.

bilal-eksi-tk-002.jpgTürk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi; yeni başlayan bu hizmet ile ilgili “Milli havayolu olarak, yıllardır havacılık sektörüne kattığımız inovatif gelişmelere bir yenisini daha ekliyoruz. Yenilikçi adımlarımızı müşteri memnuniyeti ile birleştirerek bu sefer misafirlerimizi ücretsiz ve sınırsız mesajlaşma yolculuğuna çıkarıyoruz. Yolcularımız bulutların üzerindeyken bile sevdikleri ile iletişim halinde kalarak onları yanlarında hissedecekler.” dedi.

Sınırsız mesajlaşma hizmeti, Miles&Smiles üyesi tüm yolculara ücretsiz olup henüz üye olmayan yolcular ise uçuş öncesinde veya uçuş esnasında Miles&Smiles üyesi olarak bu hizmetten faydalanabilecek. Ayrıca; Miles&Smiles Classic Plus, Elite ve Elit Plus üyesi yolcular da yenilenen ücretsiz internet paketlerinden yararlanabilecek.

Seyahatin her aşamasında yolcularına beklentilerinin ötesinde ayrıcalıklar yaşatmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, bu hizmeti öncelikle Türk Telekom tarafından internet sağlanan uçaklarında daha sonra ise kademeli olarak internet erişimi bulunan tüm uçaklarında devreye alacak.

Yolcularına beklentilerinin ötesinde seyahat deneyimi sunmayı hedefleyen Türk Hava Yolları, hizmetine eklediği ayrıcalıklı yenilikleri hayata geçirmeye devam ediyor.

thy-text-tk.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.