THY’den iftar mönüsü

THY’den iftar mönüsü

Ramazan ayı süresince Türk Hava Yolları (THY) iftar saatindeki uçuşlarında yolculara içinde hurmanın da olduğu özel iftarlık ikramına başladı. İç...

Ramazan ayı süresince Türk Hava Yolları (THY) iftar saatindeki uçuşlarında yolculara içinde hurmanın da olduğu özel iftarlık ikramına başladı.

İç hat uçuşunda ekonomi sınıfı yolcular için de iftar saatinde özel kutular içinde baklava, pide, hurma ve hazır çorbanın da olduğu yemek servisi yapıldığı bildirildi.

THY, Ramazan ayında iftar saatine denk gelen iç hat uçuşlarında ikram konseptinde oruçlu yolcular için bir dizi yenilik yaptı. THY, iç hatlarda iftar saatine denk gelen seferlerde Business Class yolcularına özel soğuk menü veriyor. Mönü içeriğinde iftariyelik tabak (peynir çeşitleri, tereyağı, zeytin çeşitleri), tatlı, hurma, bal, salatalık, domates ve pide bulunuyor. Ayrıca ekonomi sınıfı yolculara da özel kutular içinde peynirli pide, hurma, hazır çorba, küçük kap içinde salatalık, domates, zeytin, küçük kutu içinde baklava, küçük kap içinde zeytinyağı, bal, tereyağı ve kraker veriliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.