THY, üst üste altıncı kez Türkiye’nin  ‘En Değerli Markası’

THY, üst üste altıncı kez Türkiye’nin ‘En Değerli Markası’

Brand Finance'in 2023 yılı “TURKEY100 - Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırması tamamlandı. Listede ilk sırayı 2018, 2019, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında olduğu gibi Türk Hava Yolları aldı.

Türk Hava Yolları, 2022 yılında 1,6 Milyar Dolar olan değerini, %26 artırma başarısı göstererek 2,02 Milyar Dolar değere ulaştı. Üst üste altıncı kez bu unvana layık görülen bayrak taşıyıcı hava yolu zirvedeki yerini de perçinledi.

prof-dr-ahmet-bolat.jpg“Yüksekten Uçuşumuzu Sürdüreceğiz”

Kazanılan derece ile ilgili Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat; “Üst üste altıncı kez ‘Türkiye’nin En Değerli Markası’ olmaktan gurur duyuyoruz. 90 yıl önce kurduğumuz hayal kapsamında Türkiye’nin kanatları olan markamızı daha nice başarılarla buluşturmaya devam edeceğiz. Mavi gökyüzünde olduğu gibi markalar liginde de yüksekten uçuşumuzu sürdüreceğiz. Bu başarıda pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme ve danışmanlık şirketi olan Brand Finance, 1996 yılından beri ‘pazarlama ile finans arasında köprü’ kurma amacını taşıyor. 20 yıldan daha uzun bir süredir markaların finansal değerini hesaplayan şirket, her yıl dünyanın en büyük 5 bin markasını değerlendiriyor ve markaları ülke ve sektör bazında sıralayarak kamuoyu ile bu bilgileri paylaşıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.