THY uçağında bomba paniği

THY uçağında bomba paniği

İstanbul Diyarbakır seferini yapmaya hazırlanan Türk Hava Yolları'na ait uçağa, yolcu alındıktan sonra kabin ekibi koltuk üzerinde 'Bu uçakta bomba var'...

İstanbul Diyarbakır seferini yapmaya hazırlanan Türk Hava Yolları'na ait uçağa, yolcu alındıktan sonra kabin ekibi koltuk üzerinde 'Bu uçakta bomba var' yazılı not bomba paniğine neden oldu.

İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Türk Hava Yolları'nın (THY) TK–2612 sefer sayılı TC-JLT kuyruk tescilli Airbus 319 tipi uçak 117 yolcusuyla saat 01.10'da yolcu alımını tamamladı. Kabin görevlisinin koltuk üzerinde İngilizce olarak 'bu uçakta bomba var' notu bulması üzerine uçağa polis ekibi çağırıldı. Daha sonra yolcular uçaktan indirilerek terminale alınırken uçak park alanına çekildi.

Polis, uçak çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Uçağa bomba imha uzmanı ekipleri yönlendirilerek polis ekipleri, uçağın kabin ve kargo bölümünde arama yaptı. Uçak altına getirilen mobil X-Ray cihazıyla valizler didik didik arandı. Uçağın seferden çekilmesinin ardından yolcular başka bir uçakla Diyarbakır'a gönderildi. Uçakta ise aramalar sonucunda bomba bulgusuna rastlanılmadı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.