THY personeli bugün sizi yeni kıyafetleriyle karşılayacak

THY personeli bugün sizi yeni kıyafetleriyle karşılayacak

Gökyüzünde şıklığı yeniden tanımlayan Türk Hava Yolları kabin ekipleri, bayrak taşıyıcının uzun menzilli hatlarında uçacak yolcularına bugün itibariyle yeni üniformaları ile “Uçağımıza hoşgeldiniz” diyecek.

            Dünyanın en fazla ülkesine uçan Türk Hava Yolları’nın, başarılarla dolu 85. yılını taçlandırmak amacı ile tasarlattığı yeni kabin kıyafetleri, bugünden itibaren uzun menzilli hatlarda görevli kabin ekipleri üzerinde görülebilecek.

            Farklı iklimlerde gerçekleştirilen uzun menzilli uçuşlarda sıkı testlerden geçirilen bayrak kırmızısı ve antrasit gri renklerindeki yeni üniformalar, kabin ekiplerinin yolculara daha rahat hizmet edebilmeleri adına 25.000 çalışan için birebir ölçü alınarak kişiye özel dikildi.  

            Yolcularına bütünsel bir marka deneyimi yaşatmak amacıyla tek bir tasarım altında hayat bulan kabin, kokpit, yer hizmetleri personeli ve uçan şef üniformalarında İstanbul Boğazı’ndaki ahenkli akıştan, yerel zanaatkarların elinden çıkan geleneksel sanatlara kadar Türk kültüründe bulunan birçok klasik detaydan esinlenilerek ortaya çıkarılan “FLOW/AKIŞ” deseni yer alıyor.

            Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı yeni üniformalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “Rakipsiz hizmet kalitemizin en önemli unsurunu oluşturan kabin ekiplerimizin şıklığı ve rahatlığı, sektörünün zirvesine yürüyen markamız açısından büyük önem taşıyor. Kültürümüzdeki birçok unsurdan izler taşıyan yeni kabin kıyafetlerimiz ile kabin ekiplerimizin zarafeti birleştiğinde, markamızın göklerdeki temsilinin çok daha etkileyici olacağına inanıyorum.” dedi.  

            Vakko tarafından kişiye özel olarak dikilen yeni kabin üniformalarının tasarımları İtalyan tasarımcı Ettore Bilotta tarafından yapılırken, ana kumaşları ise Türk Hava Yolları’nın uçuş standartlarına uygunluğu baz alınarak Altınyıldız tarafından üretildi.

thy-yeni-kiyafetler-(1).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.