THY Kargo’da yeni atamalar

THY Kargo’da yeni atamalar

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi almış olduğu kararla atama ve organizasyon değişiklik kararlarını duyurdu.

THY’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız, İcra Komitesinin aldığı atama ve organizasyon değişiklik kararlarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Organizasyonel yapıda; Kargo Operasyon Başkan Yardımcılığı’nın, Kargo Operasyon Başkan Yardımcılığı (Global)’na tadil edilmesine, Kargo Güvenlik Müdürlüğü ve Gümrük Müdürlüğü’nün Kargo Operasyon Başkan Yardımcılığı (Global)’na bağlanmasına, Kargo Operasyon Başkan Yardımcılığı (Hub)’nın ihdas edilmesine, Kargo Tesis Teçhizat ve Lojistik Müdürlüğü, Kargo Hub Operasyonları Müdürlüğü ve Kargo Apron Yönetimi Müdürlüğü’nün Kargo Operasyon Başkan Yardımcılığı (Hub)’na bağlanmasına, karar verilmiştir.

Organizasyonel değişiklikler ve yeni görevlendirmelerle birlikte; Sn. Süleyman Yasir VERİMLİ’nin Kargo Operasyon Başkan Yardımcısı (Hub) olarak atanmasına, Sn. Yavuz AYMELEK’in Kargo Hub Operasyonları Müdürü olarak atanmasına, Sn. Faruk ALKAN’ın Kargo Satış Müdürü (Kuzey ve Batı Afrika) olarak atanmasına, Sn. Selçuk İNCE’nin Kargo Organizasyonel Gelişim Müdürü olarak atanmasına, Sn. Sema Bircan TOPRAK’ın Anadolujet İçerik Yönetimi Müdürü olarak atanmasına, karar verilmiştir.

01.05.2022 tarihi itibariyle geçerli olacak Organizasyonel değişiklikler ile yeni görevlendirmelerin, Ortaklığımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Saygılarımızla. Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcılığı
LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.