THY 100 liraya taşıyacak; Haluk Levent 2.000 konteyner arıyor

THY 100 liraya taşıyacak; Haluk Levent 2.000 konteyner arıyor

İyilik, felakete seyirci kalmıyor. THY, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı 100 lira karşılığında taşıyacak. Haluk Levent 2 bin konteyner temin etmek için harekete geçti. UTİKAD'ın iyilik hareketi de katlanarak büyüyor.

Deprem bölgelerine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaşmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarını sürdürdüklerini ifade eden THY yönetimi, şimdiye kadar 9’u kargo uçaklarıyla olmak üzere 47 uçuş gerçekleştirdiklerini açıkladı.

THY, bu kapsamda giden insani yardım uçaklarının dönüş uçuşlarını da vatandaşların kullanımına açtıklarını bildirdi. Yolcu düzenini sağlayabilmek adına bu uçuşların rezervasyonları mobil uygulama ve web sitesi üzerinden yapılabilecek. Adana, Diyarbakır, Şanlurfa ve Elaziğ dan istanbul’a olan tüm uçuşların 13 Şubat’a kadar vergiler dahil 100 TL olarak sabitlendiği açıklandı.

HALUK LEVENT 2 BİN KONTEYNER ARAYIŞINDA

İyilik meleği Haluk Levent’te twitter hesabından yaptığı bir duyuruyla bugün için deprem bölgelerindeki şehirlerin valileriyle bir görüşme yapacağını duyurdu.

2 bin konteyner alıp, evleri yıkılanları bu konteynerlere yerleştirme planının olduğunu bildiren Levent, konteyner firmalarına çağrıda bulunarak kendisine ulaşmalarını, pazarlık sonucunda uygun fiyatı bulduklarında 2 bin konteyner satın alacağını bildirdi.

UTİKAD’IN “İYİLİK HAREKETİ” KATLANARAK BÜYÜYOR

Uluslararası Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nin (UTİKAD) oluşturduğu whats up grubunun katılımcıları da katlanarak artıyor.

1 gün önce kurulan grubun üyeleri, daha şimdiden birçok iyiliğe imza attılar. Tüm yapılanları tek tek anlatmak uzun süreceğinden sadece birkaçını haberimizle eklemekle yetineceğiz. Grup hakkında bilgi almak ve katılmak isteyenler UTİKAD Kurumsal İletişim Müdürü Nilgün Tahmaz ile iletişime geçebilirler. E-Posta: [email protected] Tel: 0533 226 36 38

WhatsApp Grup Daveti:

https://chat.whatsapp.com/GHxFrrpqQgJKNoky6PolDD

almanya.jpg

diyarbakir-ikamet.jpg

battaniyeler-yola-cikti.jpg

BATTANİYELER YOLA ÇIKTI

pi-denizcilik.jpg

caner-aydin.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.