Tesla, Model 3'ü ambalajsız ve fabrikada teslim ediyor

Tesla, Model 3'ü ambalajsız ve fabrikada teslim ediyor

Elektrikli otomobil alanında otomotiv devrimi yaşatan Tesla, Model 3 araçlarının hem üretimi hem de dağıtımında bir hayli sıkıntı yaşamıştı. Teknolojinin çılgın çocuğu Elon Musk, bu probleme de çözüm üretmeyi başardı.

Teknolojinin çılgın çocuğu Elon Musk, elektrikli otomobil alanında otomotiv devrimi yaşatan Tesla’nın Model 3 üretiminde yaşadığı üretim ve dağıtım problemini çözmek için ilginç bir yol denedi. Tesla ve Space X CEO’su Elon Musk, otomobilleri fabrikadan teslim etmeye başladı.

Model 3 üretimi ve dağıtımı çok fazla sıkıntılı olmasına rağmen Tesla’nın servis merkezler hala çok yoğun işliyordu. Servis merkezleri Tesla’nın Model 3 teslimatlarıyla çok fazla meşgul oluyordu. Bu meşguliyeti aza indirgemek isteyen Musk, nadir görülen bir duruma imza attı. Fremont fabrikasında Pazar günü bizzat ilginç bir teslimat yapan Elon Musk, Tesla Model 3 aracını doğrudan sahibiyle buluşturdu.

 İlk teslimat için Elon Musk da fabrikaya gitti. Model 3’ü direkt fabrika çıkışlı ve ambalajsız haliyle müşterisine teslim eden Musk, müşterileriyle birlikte resim çekildi. Tesla’nın mavi renkli Model 3 teslimatını gerçekleştiren Elon Musk, kapalı treyler kullanarak  yeni bir teslimat denediklerini, plastik ambalaja sarılı olmadan araçları dağıtmaya başladıklarını bildirdi. Bu sayede plastik atıktan kurtulmayı hedefleyen Elon Musk’ın bu teslimat sistemini çok fazla sürdürmesi beklenmiyor. Araç teslimatları çoğaldıkça karmaşıklaşması beklenen sistem için Musk’ın yeni bir çözüm daha bulması gerekecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.