Tersaneler kazalarla değil, başarılarla gündemde

Tersaneler kazalarla değil, başarılarla gündemde

Europot İstanbul Denizcilik Fuarı öncesi, sektörün gelişimini ve çalışmaları baz alınarak Türk Tersanelerinin kapıları 25 Şubat Çarşamba günü...

Europot İstanbul Denizcilik Fuarı öncesi, sektörün gelişimini ve çalışmaları baz alınarak Türk Tersanelerinin kapıları 25 Şubat Çarşamba günü basına açılacak.

İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından düzenlenen, GİSBİR (Gemi İnşa Sanayicileri Birliği) tarafından desteklenen ve UBM Fuarcılığın organize ettiği Europot İstanbul Denizcilik Fuarı öncesi, sektörün gelişimini ve çalışmaları baz alınarak Türk tersanelerinin kapıları 25 Şubat Çarşamba günü basına aralanacak. İstanbul ve İzmir feribotları denize indirilecek, Türkiye’nin ilk petrol arama gemi platformu inşaatı basına çekim için açılacak.

Tersane Gezisine GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran’da katılacak. Gezi Tuzla Shipyard Tersanesinden başlayacak. Ardından Cemre Tersanesi’nde Türkiye’nin Norveç için yapılan ilk petrol arama gemisinin inşasını izlenecek. Özata Tersanesi’nde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yapılan İstanbul Feribotu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi için yapılan Katamaran Yolcu Feribotu İzmir’in Denize indirilişine tanık olunacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.