Terra Transport’tan yeni araç stoklama sahası

Terra Transport’tan yeni araç stoklama sahası

Terra Transport, 40 bin metrekarelik alan üzerine Tuzla Tepeören’de kurulan araç stoklama sahasını hizmete açtı. Kuruluş, araçlara yapılan PDI hizmetlerini artık buradan da verecek.

Terra Transport uluslararası ve ulusal  büyük araç  taşımacılığında verdiği  hizmetleri  geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Ankara-Akyurt’taki araç stoklama sahasını devreye alan kuruluş , İstanbul Tuzla Tepeören mevkiinde tam teşekkülü bir araç stoklama sahasını da hizmete soktu.

İstanbul Park Formula 1 Yarış Pistine birkaç km mesafede, Tuzla yeşillikleri içerisinde ana arterlerden hızlı ve kolay ulaşımı ile dikkat çeken Terrapark,  Medeniyet Bulvarı üzerinde bulunan 40.000 m2lik  tozlanma ve çamura karşı yeniden kazanılmış asfalt kırığı ile kaplı stabilize zemin üzerinde kurulu olmasıyla öne çıkıyor.  

Yeni tesis tamamen yangın söndürme tesisatı ile donatılmış olup,  24 saat 32 ayrı kamera ve  4 adet nöbetçi kulübesi ile izleniyor. Yanı sıra ,  gece – gündüz özel güvenlik görevlileri sahanın emniyetini kontrol altında tutuyor.

Ayrıca çevresi 2 m yükseklikte tel örgü ile çevrili olan  Terrapak’ta araç kabulü ve teslimi tesisin uzman personeli  tarafından özenle yapılmakta, hasar tespiti, akü bakımı, radyo –teyp montajı  talep üzerine  gerçekleştirilebilmekte .  

Öte yandan sahada , jeneratör, şoförler için bekleme odası, sundurma da  bulunuyor. Tesis yetkilileri, müşterilerine ulaşım kolaylığı , güleryüzlü uzman personel desteği, hizmet kalitesi  ve de  piyasa koşullarında rekabetçi fiyat anlayışı ile hizmet sözü verdiklerini ifade ettiler.

Terrapark’ın lojistik sektörüne hayırlı olmasını diler,  doğaya ve insanlara saygılı, çevreye duyarlı yapı ve tesislerin artmasını umduğumuzu bildiririz.

TERRAPARK’IN ADRESİ: Tepeören Mah, Medeniyet Bulvarı No: 16,  Tuzla,  Istanbul

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.