Temsa'dan yılın ilk teslimatları

Temsa'dan yılın ilk teslimatları

Temsa yetkili satıcılarından Çavuşoğlu Otomotiv, Brey Otomotiv ve Askale Otomotiv’in gerçekleştirdiği teslimatlar içinde Prestij Super Deluxe model araçların...

Temsa yetkili satıcılarından Çavuşoğlu Otomotiv, Brey Otomotiv ve Askale Otomotiv’in gerçekleştirdiği teslimatlar içinde Prestij Super Deluxe model araçların tercih sebeplerinden biri de 2 km ya da 200.000 km ücretsiz bakım servisi içeren ‘Bizdensin Kampanyası’ idi.

 

Gebze’de servis taşımacılığı gerçekleştiren Çakmak Turizm 6 adet Prestij Super Deluxe daha satın alarak filosundaki Temsa markalı araç sayısını 25’e çıkardı. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Galeri Plus Yöneticisi Bülent Orak ve Çakmak Turizm Sahibi Metin Çakmak’ın katılım gösterdiği teslimat töreni ardından araçların sevkiyatı gerçekleşti.

 

Brey Otomotiv tarafından gerçekleşen teslimat ile 7 adet Prestij City, Arnavutköy – Bayrampaşa hattında yolcu taşımacılığı yapmak üzere Kuran Petrol’ün filosuna katıldı. Kuran Petrol’ün filosuna giren ilk Temsa markalı araçlar, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Teknik Eğitim Yöneticisi Nurettin Çolak ve Kuran Petrol Sahibi Sahibi İsmail Kuran’ın katılım gösterdiği tören ile teslim edildi.

 

Turizm taşımacılığı yapan Ender Turizm ise 1 adet Prestij Super Deluxe model aracı filosuna katarak filosundaki Temsa markalı araç sayısını 15’e çıkardı. Aşkale Otomotiv tarafından gerçekleşen teslimat törenine Askale Otobüs Midibüs Satış Müdürü İlter Elmas ve Ender Turizm sahibi Ender Karakoç hazır bulundu.

 

Araç teslimatlarında alınan ortak görüşlerde ise Temsa Prestij’lerin yakıt ekonomisi sağladığı, uzun ömürlü motoru ve dayanıklılığı sayesinde işletme maliyetinin düşük olduğu ve 2’inci elde de her zaman değerini koruduğu belirtildi.

ASKALE OTOMOTİV

BREY OTOMOTİV

ÇAVUŞOĞLU OTOMOTİV

 

 

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.