Temsa’dan Ulusoy’a 34 Safir VIP

Temsa’dan Ulusoy’a 34 Safir VIP

2015 yılında Temsa, karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün önde gelen firmalarına dev teslimatlar gerçekleştiriyor. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında 78 yıldır hizmet veren Ulusoy, filosuna 34 Safir VIP aldı.

8 Temmuz Çarşamba günü Ulusoy Seyahat’in Yenibosna’daki merkezinde gerçekleşen törene Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Ulusoy, İmran Okumuş, Koordinatör Temel Uzlu, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Mali İşler Direktörü Ural İnal ve Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ katıldı.

Safir araçlardan tüm sektör memnun

temsa-ulusoy-(2).jpgTörende bir konuşma yapan İmran Okumuş, 34 Safir VIP yatırımının ülkeye, sektöre ve şirkete hayırlı olmasını dilediklerini belirterek, “Ulusoy ile Sabancı ailesinin Temsa’nın uzun yıllara dayanan bir işbirliği var. 80’li yıllarda Karadeniz’de ilk defa sosyal servisi kuran Ulusoydu. Ulusoy o zamanlar kendi imkanları ile o servisi Temsa’ya açmıştı. İlk otobüsleri o dönemde Ulusoy almıştı. O günlerden bugünlere gelinen süreç güzel bir süreç. Safir araçlar ilk olarak 2012 yılında 2+1’e dönüşmüştü. İlk olarak denemeyi yine biz yapmıştık. O zaman müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerde çok olumluydu. 34 Safir VIP aracı bugün filomuza dahil ediyoruz. Bundan sonra Ulusoy ve Temsa’nın ortak yatırımları devam edecek. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiler; Safir araçların işletme sürecinde çok ekonomik olduğu yönünde. Ayrıca Safir VIP otobüsler ülkemizin mevcut ekonomik yapısına uygun bir fiyatlandırma ile piyasaya sürüldüğü için bizim ve tüm sektörün memnun olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Bu yatırımlar devam edecek

Ulusoy’un filosunda öz mal olarak 190 aracın bulunduğunu belirten İmran Okumuş, “Bireysel otobüsçülerle birlikte bu sayı 419 civarında. Varan Turizm’deki otobüs sayısı 50’nin üzerinde ama burada hedef 80’e ulaşmak. Temmuz ayı içerisinde bu seviyeye ulaşacağız. Varan Turizm’i daha kısa mesafelerde tamamen 2+1 koltuk düzenindeki otobüslerle VIP taşımacılık hizmet süreci sağlanacak. Önümüzdeki süreçte Varan filosuna Temsa’nın yeni çıkaracağı Maraton otobüslerden alacağız. Yeni aldığımız otobüsleri özellikle  Ege, Ayvalık, Edremit, Bodrum, Marmaris, Samsun, Ankara hatlarında kullanmayı planlıyoruz. Temsa ile çok iyi bir işbirliğimiz var ve bu yatırımlar devam edecek” diye konuştu.

Sektör iyi bir sezon yaşayacak,

Tüm sektörün iyi bir sezon yaşayacağına inandığını belirten İmran Okumuş, “Meslektaşlarıma yıkıcı fiyat rekabetinden uzak durmalarını öneriyorum. Ramazan ayında sağlanan birlik ve beraberliği sezon sürecinde de yaşamasını arzuluyorum. Kazasız, belasız iyi bir sezon geçirilmesini diliyorum. 10 Temmuz sektör için milattır. Ramazanın her yıl 10 gün öne çekilmesinin önümüzdeki süreçte sektöre büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Şu anda sektördeki yolcu talebi ve doluluk oranları yüzde 90’lara ulaşmış durumda” dedi.

İşbirliğinden çok memnunuz

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da yaptığı konuşmada, “Uusoy ailesine ve çok değerli yöneticilerine Temsa tercihlerinden dolayı şahsım ve şirketim adına teşekkürlerimi sunuyorum Otobüsçülüğe bakıldığında kalite anlamında Türkiye’ye çok önemli katkıları olan Ulusoy ve Varan Turizm bugünden itibaren 2+1 Safir VIP araçları tercih etmesi bize de çok büyük sorumluluklar getiriyor. Safir VIP araçlarımızdan duyulan memnuniyeti Ulusoy ve Varan çatısı altında taçlandırıyoruz. Umarım başarılı oluruz. Safir VIP araçlarımızın önümüzdeki süreçte büyük firmaların filolarında olduğu gibi yüzde 50 oranında yer alacağına inanıyoruz.  Bu vesileyle İmran Okumuş ve tüm Ulusoy ailesine teşekkür ediyorum. Allah kazasız belasız, bol kazançlı bir sezon nasip etsin” diye konuştu. 

6 ay sonunda yüzde 29 pazar payı

İlk 6 ay sonunda Safir’in Pazar payının yüzde 29 olduğunu belirten Murat Anıl, “Tahminimiz seneyi yüzde 30 civarında kapatmak. Ama 2016 hepimiz için sürprizlerle dolu bir yıl olacak. 2016 da birinci önceliğimiz bu payı korumak. Ama bunun yanı sıra da bir iki takviyeyle bir miktar daha yukarı çıkmayı hedefliyoruz” dedi.  

temsa-ulusoy-(3).jpgLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.