Temsa’dan Lider Adana Turizm’e 10 Safir VİP

Temsa’dan Lider Adana Turizm’e 10 Safir VİP

Temsa’nın 2015’le birlikte pazara sunduğu 41+1 koltuğa sahip 2+1 Safir VİP, şehirlerarası otobüs firmalarının gözde aracı oldu. Metro Turizm’in...

Temsa’nın 2015’le birlikte pazara sunduğu 41+1 koltuğa sahip 2+1 Safir VİP, şehirlerarası otobüs firmalarının gözde aracı oldu. Metro Turizm’in 75 adetlik Safir VİP yatırımının ardından Lider Adana Turizm de filosuna 10 adet Safir VİP aldı.

Temsa’nın Adana Showroom’unda Perşembe günü düzenlenen teslimat törenine Lider Adana, Yeni Adana ve Adıyaman Gül Aras Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Lider Adana Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, “Temsa kendi şehrimizde üretim yapan, istihdam yaratan, ülke ekonomisine yaptığı ihracatlarla döviz girdisi sağlayan en önemli sanayi kuruluşlarımızdan birisi. Bizde bu bölgenin şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında adında yer aldığı gibi lider firmasıyız. Müşterilerimize en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti sunmayı her zaman ilke edindik. Hizmet süreçlerinde kalitenin bir ölçüsü de bireysel anlamda konfor yaşamak isteyen müşterinin bu talebine cevap verebilmeniz oluyor. 2+1 koltuk düzeninde araçlar artık her firmanın filosunda belirli bir sayıda olması gerekiyor. Bu araçlara sahip olurken de size en yüksek kazanç getirebilecek, bunu çok yüksek konfor düzeyi ile sağlayabilecek bir ürünü tercih etmeniz gerekli. Temsa işte otobüsçünün bu beklentisine uygun aracı dizayn etti ve pazara sundu. 41+1 kişilik Safir VİP hem düşük işletme maliyeti ile hem de daha fazla yolcu taşıma imkanı ile öncelikli tercihimiz oldu. Temsa ile işbirliğimiz bu alımlarla da sınırlı kalmayacak, devam edecek” dedi.

MÜŞTERİ KONFOR, OTOBÜSÇÜNÜN KAZANÇ İSTEĞİNE SAFİR VİP CEVAP VERİYOR

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl da törende yaptığı açıklama da, 2015 yılına adım attıkları süreçte, 41+1 kişilik 2+1 Safir VİP aracın bu yıla damga vuracağı iddiasında bulunduklarını belirterek, “Müşterilerimizi gerçekten iyi dinliyor, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini hayata geçirmede Ar-Ge birimimizle birlikte gece, gündüz demeden çalışıyoruz. 2+1 segmenti artık müşterinin seyahatlerinde bir tercih unsuru olan bir araç tipi haline geldi. Müşteri tabiki konfor isterken, otobüsçülerde kazanç elde etmek istiyor. Safir VİP aracımız müşterinin de, otobüsçünün de bu beklentilerini karşılıyor. Bunun için de çok büyük talep görüyor. İnanıyoruz Safir VİP bu yıla damga vuracak” dedi.

İKİ ADANALI ŞİRKETİN BÜYÜK BULUŞMASI

Bu teslimatın ayrı bir özelliğinin de iki Adana merkezli markanın bir araya gelmesi olduğunu belirten Murat Anıl, “Tabi şu da bir gerçek, bütün otobüsçüler bizim çözüm ortağımız, dostumuz. Ama yine de Adana’da üretim yapan bir şirket olarak Adana firmamıza ürünümüzü teslim etmek büyük keyif doğrusu. Sayın Erdal Çetin’in hedeflerinin büyük olduğunu ve bu hedefleri gerçekleştirmek için yoğun çalışmalar yürüttüğünü biliyoruz. Umarız ürünlerimizle onun hedeflerine doğru koşmasına katkı sağlarız. Safir VİP tercihlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, işbirliğimizin büyüyerek devam edeceğine inanıyoruz. Safir VİP araçlarımız hayırlı olsun, bol kazanç getirsin” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.