TEMSA’dan Atak Turizm’e 5 adet Prestij SX

TEMSA’dan Atak Turizm’e 5 adet Prestij SX

VIP transfer, filo araç kiralama ve personel taşımacılığı alanında hizmet veren Atak Turizm, filosuna 5 adet Prestij SX model araç daha ekledi.

TEMSA yurtiçindeki araç parkını genişletmeyi sürdürüyor. Turizm şirketlerinin yeni yatırımlarla filolarını büyütmeye gitmesiyle birlikte tercih sebebi olan TEMSA, en son VIP transfer, araç kiralama ve personel taşımacılığı alanında hizmet veren Kocaeli merkezli Atak Turizm ile satış anlaşması imzaladı.

Anlaşma kapsamında, Atak Turizm’in filosuna 5 adet 2021 model Prestij SX ekledi. Bu teslimatla birlikte şirketin toplam TEMSA markalı araç sayısı 18’e ulaştı.

DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ ÖNCELİKLİ TERCİH SEBEBİ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, 2022’nin ilk yarısını yoğun bir teslimat süreciyle kapattıklarına dikkat çekerek, “Türkiye’nin önde gelen firmaların yatırım tercihinde TEMSA yer alıyor. Özellikle Prestij SX ürünleri geçtiğimiz yıllarda taşımacıların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almakla birlikte 27 kişilik midibüs pazarının da lider aracı. TEMSA Prestij SX aracımızı açık ara lider yapan etkenlerin başında, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı ve sürüş konforunun yanı sıra yaygın servis ağı bulunuyor. Özellikle son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına gelen yoğun zamlar, şirketleri tasarruflu araçlara yöneltti. Bu noktada da Prestij aracımız şirketlere büyük maliyet avantajı sağlıyor. Atak Turizm, alanının önde gelen ve 16 yıldır iş birliği içinde olmaktan mutluluk duyduğumuz bir firma. Filoya dahil ettiğimiz 5 adet TEMSA Prestij SX’in firmaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

temsa-atak-turizm-2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.