TEMSA, Kurban Bayramı’nda da sahadaydı

TEMSA, Kurban Bayramı’nda da sahadaydı

TEMSA’nın Bayram boyunca otobüs hareketliliğinin yüksek olduğu en aktif 6 noktada yerini alan servis ekibi, araçların arıza kontrollerini gerçekleştirerek güvenli bir yolculuğa hazır hale getirdi.

TEMSA Satış Sonrası Hizmetler ekibi, Kurban Bayramı boyunca sahada yerini aldı. Otogar ve dinlenme tesisi gibi hareketliliğin yoğun olduğu lokasyonlarda TEMSA araçlarının ihtiyaçlarına yönelik arıza ve güvenlik kontrollerini sağlayan ekip, yolcuların güvenli bir yolculuk geçirmesi için 4 gün boyunca TEMSA kullanıcılarının hizmetindeydi.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan TEMSA Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Önder Göker, “TEMSA olarak, ürün geliştirme süreçlerinde ve ürünlerin kullanımı boyunca müşterilerimizi dinlemeye, onların ihtiyaçlarına cevap vermeye özen gösterirken satış sonrası verdiğimiz hızlı, şeffaf ve farklı hizmetlerle de farkımızı ortaya koyuyoruz. Bu bayram da ekiplerimiz ile birlikte sahada, müşterilerimizin hizmetindeydik. Yolcu güvenliği bizim için her şeyin üzerinde. Bunun için her zaman olduğu gibi bundan sonra da onlarla birlikte yollarda olacağız” dedi.

uc-kardesler-1.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.