Temsa İDEAS Projesi'ne başlıyor

Temsa İDEAS Projesi'ne başlıyor

Temsa, Türkiye Otobüsçüleri Geliştirme ve İyileştirme (TOGİ) Projesi’nde elde ettiği başarı ile otobüs firmalarından sonra servis taşımacılığı...

TemsaTürkiye Otobüsçüleri Geliştirme ve İyileştirme (TOGİ) Projesi’nde elde ettiği başarı ile otobüs firmalarından sonra servis taşımacılığı sektörüne de firmaların gelişmesine yönelik yönetim danışmanlığı verecek. Servis taşımacılığı sektörü için İDEAS (İdeal Servis Taşımacılığı) Proje’sini geliştiren Temsa, bu sektörde de operasyon, pazarlama ve yönetim alanlarında gelişim sağlayarak sektörün çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

TOGİ Projesi’nin Konset ve İzmit Seyahat firmalarında çok kısa süre içinde elde edilen başarıları referans alarak,Temsa ile birlikte servis taşımacılığı sektöründe yönetim danışmanlığı projesi içinde yer almak isteyen Gürsel TurizmİDEAS’ın uygulanacağı ilk firma oldu. Gürsel Turizm’in teklifi ardından geliştirilen İDEAS Projesi, 02 Eylül 2009 tarihinde, Temsa Global Altunizade yerleşkesinde düzenlenen törende imzalanan protokolle hayata geçti.

İDEAS Projesi kapsamında, servis taşımacılığı yapan firmaların iç süreçlerinin incelenmesi, şirketin gelişmeye açık alanlarının tespit edilmesi ardından bu alanların geliştirilmesine yönelik aksiyon planlarının hazırlanması, müşteri memnuniyetinin artırılması ve marka değerlerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

İDEAS Projesi, 2007 yılında başlayan ve yolcu taşımacılığı yapan firmaların ve bireysel otobüsçülerin, müşteri hizmetlerinden şube sayılarına, sefer uygulamalarından çalışanlarına kadar tüm operasyon ve insan kaynağının gelişimine yönelik uygulamaları kapsayan TOGI Projesi ile paralel yürüyecek.

Gürsel Turizm adına Gürsel Turizm Genel Müdürü Banu Elibol’un ve Temsa adına Otobüs Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı’nın imzaladığı protokol kapsamında proje 6 ay süresince devam edecek. İDEAS Projesi; Temsa Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan’ın danışmanlığında, Gürsel Turizm çalışanlarından oluşan ekiple yürütülecek.

“İDEAS ile sektör şahlanacak”

Gerçekleşen protokol töreninde Temsa Global Otobüs Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı “İDEAS Projesi ile yeni bir ilke daha imza attık. Sektördeki marka başarımızı kazandıran değer kimliğimizle sürdürüyor olmamız sadece üretici olmadığımızı göstermektedir. Biz hizmet verdiğimiz sektörlerdeki kuruluşlara bilgi birikim ve deneyimimizi de aktarmaktan ve onların değişimini, gelişimini izlemekten onur duyuyoruz. TOGİ ile Konset ve İzmit Seyahat’te rakamlarla da ifade edilebilen büyüme ve gelişim ardından hem TOGİ ile hem de İDEAS ile çalışmalarımızı hızla sürdürüyor olacağız.İDEAS’ın da servis taşımacılığı sektöründe ses getireceği inancındayız” dedi.

Törende söz alan, sektörün ilk ve tek bayan genel müdürü Gürsel Turizm Genel Müdürü Banu Elibol ise sektörde Gürsel Turizm’in ideal servis taşımacılığı hizmeti vermeye çalıştığını belirtirken “sektörün önde gelen firmalarından olmak büyük sorumluluk getiriyor. Bizler atacağımız her adımla örnek olmalıyız. Temsa Global’in mevcut başarılarını izleyerek servis taşımacılığı sektörünün de bu eksiğini tamamlamak için adım atmamız gerektiğini hissettik ve bir araya geldik. Düşünce ile başlayan yolumuz bugün imza ile sonuçlandı. 6 ay içinde, bizlerin tecrübesi ve Temsa’nın yönetim danışmanlığıyla Gürsel Turizm’de yaşanacak gelişmeler ile sektörün daha da iyiye gitmesi adına diğer firmalara da referans olacak,İDEAS’ın getireceği başarılar ile sektör şahlanacak düşüncesindeyiz” dedi.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.