Temsa Global'den 7 Safir teslimi

Temsa Global'den 7 Safir teslimi

Anka Turizm, şehir halkına Safir otobüslerle hizmet vermeye başlıyor. Temsa Global AŞ’den 7 Safir teslim alan firma, filosunu 15 Safir’e tamamlayacak....

Anka Turizm, şehir halkına Safir otobüslerle hizmet vermeye başlıyor. Temsa Global AŞ’den 7 Safir teslim alan firma, filosunu 15 Safir’e tamamlayacak.

Temsa Global AŞ’nin Adana fabrikasında ürettiği Safir otobüsler, sektörün önde gelen firmaları tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Yeni faaliyete başlayan Eskişehir’in taşımacılık firması Anka Turizm, ilk otobüs alımını Temsa Global’den yaptı ve tercihini Safir’den yana kullandı. İlk etapta 7 adet Safir alan Anka Turizm, filosuna yakın zamanda 8 adet daha Safir otobüs ekleyecek. Anka Turizm, Safir otobüslerle Eskişehir’den Antalya ve Ankara’ya seferler düzenleyecek.

Anka Turizm, 16 Ağustos 2008 tarihinde Eskişehir Otogarında gerçekleşen törenle Safir otobüsleri teslim aldı. Anka Turizm sahibi Ethem Alpagün teslimat töreninde yaptığı konuşmada “Temsa Global’in Safir aracı, hem ekonomi hem de konfor beklentilerimizi tam anlamıyla karşılıyor. Anka Turizm olarak bundan sonra da tercihimizi şehirlerarası taşımacıların gözdesi olan Safir’den yana kullanacağız” dedi.

Safir otobüsler, şehirlerarası yolculuk ve turistik gezilerde maksimum konfor sağlarken, kabin içi standart DVD yayın olanağı ve mobil telefonlardan etkilenmeyen ABS fren sistemiyle yolculukların zevkli geçmesi için gereken her türlü donanımı sunuyor. Anka Turizm’e teslim edilen Safir otobüslerde uydu anteni, kulaklık sistemi ve ADSL de bulunuyor.

Safir, uygun fiyatı, dayanıklılığı ve düşük işletme giderleriyle değerini yıllar boyunca koruyor. Safir, güçlü motoru ve titreşimi azaltan körüklü, bağımsız süspansiyonları ile rahat ve sarsıntısız yolculuk yaşatıyor.

Temsa Global AŞ, güvenli seyahat bilincini geliştirmek hedefiyle, 2004 yılından bu yana ürettiği tüm otobüs ve midibüslerdeki koltukları emniyet kemerleri ile donatıyor. Safir otobüslerde de standart olarak bulunan emniyet kemerleri yolcuların güvenliğini maksimum düzeyde sağlıyor.

Temsa Global AŞ, Avrupa’nın en büyük otobüs fuarı Busworld Kortrijk 2007’de “2008 yılının Otobüs Üreticisi” ödülüne layık görülen Türkiye’deki ilk ve tek otobüs ve midibüs üreticisidir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.