Tekkeköy, Türkiye’nin 4'ncü büyük lojistik üssü oluyor

Tekkeköy, Türkiye’nin 4'ncü büyük lojistik üssü oluyor

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,"Lojistik Merkezi Projesi, kenti ve dolayısıyla ilçemizi Türkiye'nin 4'üncü büyük lojistik ve depolama üssü konumuna yükseltecek" dedi.

SAMSUN'un Tekkeköy İlçesi'ne 43 milyon euroluk bir bütçeyle yapım çalışmalarına başlanılan Lojistik Köy'ün inşaatının sonuna gelindi.Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,"Lojistik Merkezi Projesi, kenti ve dolayısıyla ilçemizi Türkiye'nin 4'üncü büyük lojistik ve depolama üssü konumuna yükseltecek" dedi.

Samsun'a istihdam ve ekonomik anlamda büyük kazanç sağlayacak bölgenin en büyük yatırımlarından biri olan Lojistik Köy projesinde sona gelindi. Projenin Tekkeköy ilçe sınırları içerisinde vücut bulmasının ilçe için çok büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz çok önemli dev bir yatırıma daha ev sahipliği yapıyor. İlçemiz Aşağıçinik Mahallesi’nde 680 dönümlük arazi üzerine 43 milyon 586 bin 795 euroluk bir bütçeyle yapım çalışmalarına başlanılan Lojistik Köy, inşaatının artık sonuna gelindi. Lojistik Köy, Samsun’un ve Tekkeköy’ün ulusal ve uluslararası alanda gelişmesine ve ticaretinin daha da artmasına öncü olacak en önemli ve en büyük yatırımdır. Şehrimiz beş adet organize sanayi bölgesi ile irili ufaklı onlarca sanayi sitesini kapsayan ve Türkiye’nin kuzey-güney ve doğu-batı akslarındaki yük koridorunun odağında bulunuyor. Kısa süre sonra İlçemizde hayata geçirilen Samsun Lojistik Merkezi Projesi, kenti ve dolayısıyla ilçemizi Türkiye'nin 4'üncü büyük lojistik ve depolama üssü konumuna yükseltecek" dedi.

HÜRRİYET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.