Tekirdağ’dan UND Deniz’e çağrı var

Tekirdağ’dan UND Deniz’e çağrı var

Tekirdağ Akport çalışanları, Altınova yolu esnafları ve evrak takipçilerinden LOJİMEDYA Genel Müdürü Selçuk Onur’a gönderilen mektup aynen şöyle:Selçuk...

Tekirdağ Akport çalışanları, Altınova yolu esnafları ve evrak takipçilerinden LOJİMEDYA Genel Müdürü Selçuk Onur’a gönderilen mektup aynen şöyle:

Selçuk bey merhaba;

Selçuk Bey size Tekirdağ esnafı ve işten çıkarılan taşeron firma çalışanları adına yazıyorum.

Bildiğiniz gibi geçen sene büyük umutlarla açılan UND Deniz nedensiz bir şekilde iflas etti. Biz Ak-Port çalışanları ve Tekirdağ Esnafları olarak bizzat biliyoruz ki bu firmanın Fransa hattı neredeyse tamamen dolu olarak gidiyordu, en son seferlerinde bile 250 kapasitelik bir Roro'da 225 torse ve çekici yüklediler. Bunun neresi zarar mademki ful gitmek istiyorlar ozaman 250 'lik değilde 200 'lük Rorolar kiralasınlar ? bu çok mu zor ?

Biz onlar buraya açılacak diye limanın etrafına kendi emeğimizce yatırmlar yaptık, ve bu yatırımları yapmadan önce onlarla konuştuk bize " bu hat kesinlikle kalıcı hiç merak etmeyin " dediler.

Takip ettiğimiz kadarıyla bunların rakipleri tekelciymiş ve bu firma fiyatları yükselttikçe yükseltiyormuş neden bunlara dur demek için roro yeniden tekirdağ ya kurulmuyor ?

Evrak takipçisi arkadaşlar diyorki Yeni UND Yönetimin hepsi büyük firma patronlarıymış, ve bunlar ağırlıklı olarak roro larla çalışıyorlarmış biz bile düşünüyoruz ki sadece yönetimin roroları gitse geminin %50 ni doldururlar. neden bunları görmüyorlar ?

Son olarak evrak takipcisi arkadaşlarla halen görüşüyoruz, Eski und yönetiminde olmayan, ama şuan yönetimde olan und yöneticilerin firmaları und deniz açıkken bile und deniz e göstermelik araç gönderiyorlarmış, haftada 10-15 ama ağırlıklı olarak istanbula gönderiyorlarmış. Şimdi bu adamlar und yöneticisi... - e bu adamlar und deniz açıkken araç göndermemişse şimdi yöneticik yaparken und deniz i neden kursunlar.

HİÇBİR YERDEN OLAYLARIN ASLI HAKKINDA BİLGİ ALAMIYORUZ SİZ BİR GAZETECİ AĞBİMİZ OLARAK BİZİ AYDINLATSANIZ VE UND DENİZ İN AÇILMASI İÇİN UYUYANLARI UYANDIRSANIZ EN AZINDAN UND DENİZ İN TEKİRDAĞ YA TEKRARDAN AÇILACAKMI DİYE BİLGİ VERSENİZ BİZE YETER.

SELÇUK BEY SİZE SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.

TEKİRDAĞ AK-PORT ÇALIŞANLARI (TAŞARON)

TEKİRDAĞ ESKİ ALTIN OVA YOLU ESNAFLARI

TEKİRDAĞ ALTINOVA ESNAFI

TEKİRDAĞ'DA ÇALIŞMAK İSTEYEN EVRAK TAKİPÇİLERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.