Tedarik Zinciri-Lojistik Zirve ve Fuarı

Tedarik Zinciri-Lojistik Zirve ve Fuarı

Tedarik Zinciri ve Lojistik Eurasia Zirve ve Fuarı 6-7 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Hilton Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Artık tedarik zincirlerinde yeni sistemlerin uygulanması için, kurum içi bilgiler yeterli olmamakta, başarı hikayelerine, hatta inovasyonlar dahil olmak üzere, tedarik zinciri 4.0 ve lojistik 4.0 gibi kavramların uygulanacağı, mobil uygulamaların, blockchain ve simülasyonların kullanacağı iş geliştirmelerinden söz edilmektedir.

Yurt dışında bir çok benzer çalışmayı organize etmiş olan Infinity Global Conferences DMCC  ( www.infinityglobal.ae ) ile Türkiye’de benzer çalışmalara ev sahipliği yapan TGExpo Corporation ( www.tgexpo.com) İstanbul Hilton  Otelinde 6-7 Aralık 2018 tarihlerinde Tedarik Zinciri ve Lojistik Euroasia zirvesi ve fuar çalışması yapacaktır.  8 Adedi  yurt dışından ve diğerleri Türkiye’den, kariyerlerinde en üst seviyeye ulaşmış konuşmacılar tecrübelerini paylaşacaklar, elde ettikleri fırsatları ve karşılaştıkları riskleri paylaşacaklardır. Seçkin konuşmacılarla tanışma ve fuar katılımcıları ile ürün, hizmet, danışmanlık konularında bilgi paylaşımı sağlanacak.

Atilla Yıldıztekin
Tedarik Zinciri ve Lojistik
Yönetim Danışmanı

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.