TEB Arval’den KOBİ'lere kiralama müjdesi

TEB Arval’den KOBİ'lere kiralama müjdesi

TEB Arval’in yeni kampanyası KOBİ’lere kur artışından etkilenmeden Türk Lirası ile araç kiralama fırsatı sunuyor.

Operasyonel kiralama ve filo yönetimi çözümleri ile firmaların iş süreçlerini kolaylaştıran TEB Arval, yeni kampanyasıyla kur artışından etkilenmek istemeyen KOBİ’lere avantajlı fiyatlar sunuyor. Kampanya kapsamında Fiat Egea SD 1.3 MJET aylık 1.290 TL’den, Ford Focus SD 1.5L TREND X AUTO 1.990 TL’den, Seat Arona SUV 1.6 TDI DSG model araç ise 1.990’den başlayan fiyatlarla KOBİ’leri bekliyor.

30 Mayıs’a kadar sürecek kampanyada KOBİ’ler maliyet tasarrufunun yanı sıra hesaplamalarını kur değişikliklerinden etkilenmeden yapabilecek. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenler https://www.tebarval.com.tr/tr adresini ziyaret edebilir.

TEB Arval düzenlediği avantajlı kampanyalarla KOBİ’lere hem maliyet tasarrufu sağlamaya hem de iş süreçlerini kolaylaştırmaya devam edecek!

TEB Arval Hakkında

TEB Arval, bir TEB ve BNP Paribas Grubu şirketi olarak 2007 yılında kurulmuştur. BNPP iştiraki olan Arval’in uzmanlığından yararlanan TEB Arval, kurumlara operasyonel kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunmaktadır. TEB Arval Müşterinin tüm araç filosunun sorumluluğunu alarak, araçların satın alınması, finansman, yönetim, idari işler, vergi takibi ve kontrolü, sözleşme süresince bakım, onarım ve kaza yönetimi, gibi hizmetlerin verilmesini sağlar.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.