TCDD 700, PTT 2 bini aşkın, KGM 600 memur alacak

TCDD 700, PTT 2 bini aşkın, KGM 600 memur alacak

Ülkemizde çalışma ve faaliyetlerini sürdüren 3 kamu kurumu toplamda 3 bin 840 memur personel alımı düzenleyecek olup, ilgili kurumlar PTT, TCDD ve Karayolları Genel Müdürlüğü olarak bildirildi.

Birçok kamu kurumunun personel ve memur alımı yapacağı ortaya çıktı. Ülkemizde çalışma ve faaliyetlerini sürdüren 3 kamu kurumu toplamda 3 bin 840 memur personel alımı düzenleyecek olup, ilgili kurumlar PTT, TCDD ve Karayolları Genel Müdürlüğü olarak bildirildi. Birçok adayı sevindirecek haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından verildi.

Memur adayları PTT, TCDD ve KGM‘nin alım ilanlarını sabırsızlıkla beklerken en sonunda Bakan alımlara ilişkin bazı bilgiler aktardı. Bilgiler arasında kaç alımın yapılacağı ve PTT’nin hangi tarihte ilana çıkacağı yer almaktadır. Ahmet Arslan’ın verdiği detaylara göre Karayolları Genel Müdürlüğü 640, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 700 ve PTT 2 bin 500 alım gerçekleştireceği gelen bilgiler arasında yer almaktadır.

3 BİN 840 PERSONEL ALIMI HEDEFLENİYOR

3 kamu kurumu toplamda 3 bin 840 memur alacak olup, bu kurumlardan sadece PTT’nin alım tarihi netleşti. Buna göre PTT 15 Ağustos 2017 tarihinde gişe ve büro görevlisi alımının yanı sıra dağıtıcı alımı da yapacaktır. İlgili ilan 15 ağustos 2017 tarihinde PTT’nin resmi sitesi olan www.ik. ptt.gov.tr üzerinden duyurulacaktır. Yapılan duyurunun ardından başvuru şartlarına ait bilgiler netlik kazanacaktır.

Kaynak: kamu365.com

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.