Tatil adası Bali de, artık THY uçuş ağında

Tatil adası Bali de, artık THY uçuş ağında

Küresel taşıyıcı, dünyanın en gözde turizm merkezlerinden Bali- Denpasar’a direkt seferlere başladı. Uçuşlar haftada yedi frekans olarak icra edilecek.

Dünyanın en fazla ülke ve uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları; Endonezya’nın dünyaca ünlü tatil adası Bali’ye düzenleyeceği seferlerin ilkini 17 Temmuz tarihinde gerçekleştirdi. TK 066 sefer sayılı ilk uçuş 250 yolcu ve yüzde 84 doluluk oranı ile gerçekleşti. Söz konusu ilk seferin bir diğer özelliği ise, birkaç hafta önce bayrak taşıyıcı havayolunun kapsamlı filosuna dâhil olan ve şehit Eren Bülbül’ün hatırasını yaşatmak adına doğum yeri “Maçka” ile adlandırılan ilk Boeing 787-9 Dreamliner ile icra edilmesiydi. Bayrak taşıyıcı havayolu Bali ile dünyanın sayılı turizm destinasyonlarından birini daha kapsamlı uçuş ağına eklemiş oldu.

Bali hat açılışı sebebiyle Ngurah Rai Uluslararası Havaalanı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Türk Hava Yolları Satış Başkanı (2. Bölge) Kerem Sarp; “Filomuza katılan yeni nesil uçaklarımızla daha uç noktalara direkt uçuşlar başlatıyoruz. Bali seferlerimiz ile birlikte Türk Hava Yolları’nın geniş uçuş ağına yeni bir nokta daha ekledik. Endonezya’da ikinci uçuş noktamız olan Bali, Denpasar ile dünyanın bütün köşelerine ulaşma hedefimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Bali, Endonezya’nın en popüler tatil adası olarak her yıl dünyanın dört bir yanından turistlerin ve kâşiflerin akınına uğruyor.  Misafirlerini egzotik doğası ile karşılayan şehir, tarihi tapınakları ve sarayları ile de ziyaretçilerine kültürel bir zenginlik sunuyor. Şehrin iç kısımlarında volkanlar ve tropikal ormanlar şehre seyahat eden yolcular için unutulmaz anıların kaynağı oluyor. Adanın merkezi, kültürel ve egzotik güzelliklerinin yanında plajlarıyla da cazibesini artırıyor.

Türk Hava Yolları yolcuları satışa sunulan biletler ile İstanbul’dan, Endonezya’nın eşsiz güzelliklere sahip adası Bali, Denpasar’a açılışa özel tüm vergiler dâhil 748 Amerikan Doları’ndan başlayan fiyatlarla seyahat edebilir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.