Talatpaşa Köprüsü bugün yıkılıyor

Talatpaşa Köprüsü bugün yıkılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, iskele kurularak başlanacak yıkım çalışmaları, trafiğin etkilenmemesi için 00.00...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, iskele kurularak başlanacak yıkım çalışmaları, trafiğin etkilenmemesi için 00.00 ile 06.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

D-100 Karayolu’nun bu kesiminde araç geçişleri, gece şeritler daraltılarak ve kontrollü olarak verilecek. Gündüz saatlerinde trafik, normal şekilde kendi güzergahında akacak.

Çalışmalar sırasında araçların alternatif olarak D-100 Okmeydanı’ndaki Keskingil Caddesi alt geçidi ile D-100 Çağlayan’daki Gürsel Mahallesi alt geçidini kullanması gerekiyor.

Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç erişimini sağlayan Talatpaşa Köprüsü’nün ayaklarının yolu daraltması sebebiyle D-100 üzerinde 3 şeride düşen yolun 4 şeride çıkartılabilmesi için Talatpaşa Köprüsü yıkılarak, yeniden inşa edilecek.

Belediye, PERPA binası önündeki Talatpaşa Köprüsü’nün yıkılarak yeniden inşa edilmesi sırasında metrobüs istasyonlarına yaya erişiminin aksamaması için Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında geçici yaya üst geçidi inşa etti.

Köprünün yenilenmesiyle bu noktada D-100 Karayolu 3 şeritten 4 şeride çıkarken, yaya erişimleri yeniden düzenlenerek yaya yolu genişlikleri artırılacak ve engellilere de uygun hale getirilecek.

120 günde tamamlanacak çalışmalar sırasında köprü araç trafiğine kapalı olacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.