SYR FM10 ile takograf verilerini dilediğiniz yerden indirebilirsiniz

SYR FM10 ile takograf verilerini dilediğiniz yerden indirebilirsiniz

Seyir Mobil Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Küçük,"Müşterilerimiz, dijital takograftaki verileri 2018'de geliştirip piyasaya sürdüğümüz SYR FM10 cihazı ile araç takip cihazı dışında bir cihaza gerek kalmadan uzaktan otomatik olarak indirilebilir” diyor.

Seyir Mobil, uluslararası nakliyecilerimizin ve yöneticilerinin son zamanlardaki en büyük sorunlarından biri haline gelen dijital takograftan veri indirme problemini son cihazı SYR FM10 ile kesin olarak çözmüş bulunuyor. SYR FM10 cihazını Yakup Küçük, “Piyasanın en yeni ve güvenilir ürünü olan cihazımız tek cihaz ve tek sim kartı ile sektörün tüm sorunlarına çözüm niteliğinde” şeklinde ifade ediyor. Veri indirme tarafında, Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Yapan Taşıtlarda Çalışan Personelin Çalışmalarına İlişkin Avrupa Anlaşması (AETR) ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yayımlamış olduğu Karayolu Taşıma Yönetmeliği esasında, her 25 günde sürücü bilgilerinin, her 90 günde de araç bilgilerinin indirilerek bakanlık otoritelerine sunulması gerekiyor. Seyir Mobil, müşterilerinin artık bunu düşünmesine hiç gerek yok çünkü hangi ülkede olursanız olun, sistem sizin için takograf verilerini otomatik olarak indiriyor. Seyir Mobil, nakliye ve lojistik sektöründeki tecrübenin kazandırdığı avantaj ile araç takip ve filo yönetim sistemleri alanında grup şirketi olarak kurulmuş bir teknoloji firmasıdır. Kurucu, nakliyeci olunca tüm altyapı ve geliştirme aşamalarında nakliyeci öngörüsüyle hareket ediyor. Bu durum da olası açıkların çok daha önce fark edilip, çıkabilecek sorunlara anında çözümler getirmelerini sağlıyor. Filo Yönetim Sistemi çözümü için Yakup Küçük “araçların yakıt, bakım, trafik cezaları ve diğer tüm masraflarının takibini yapan muayene, sigorta, kasko gibi belirli sürelerde yenilenmesi gereken periyodik işlemleri de kullanıcıya hatırlatan bir sistem olduğunu ve sistem sayesinde periyodik işlemlerde gecikme sonrası çıkan fazladan maliyetten kurtulacağınızı” ifade ediyor.

taviii.pngKendilerini öne çıkaran en büyük farklılığın bizim de altını çizdiğimiz gibi lojistik sektöründen gelmeleri olduğunu açıklayan Seyir Mobil Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Küçük, “Bir firmayla iletişime geçtiğimiz zaman hemen sorunlarına çözüm üretebilecek altyapıya sahibiz. Deposu sabotaja mı uğramış, aracı yüzde kaç yakıt yakmış bu tarz sorularının hepsini yanıtlayabilirim. Diğer araç takip firmalarına nazaran lojistik sektöründeki tecrübemizin avantajlarını müşterilerimizin anlık sorunlarına minimal çözümlerimizle göstermekteyiz” diye konuşuyor.

Uluslararası taşımacılıkta son zamanlarda sıklıkla yaşanan en büyük sorunun dijital takograftan veri indirmekten kaynaklandığını ifade eden Yakup Küçük, “Verilerin indirilmesi, saklanması gerekiyor. Ürünlerimiz ve çözümlerimiz sayesinde dijital takograf verilerini kayıpsız ve zahmetsiz bir şekilde indiriyoruz” açıklamasını yaptı.

Seyir Mobil’in, özellikle dijital verilerin otomatik indirilmesi konusunda pazardaki en yenilikçi firma olduğunun altını çizen Küçük, “İkinci olarak da dorselerin izlenmesi için ‘NTS’ adında bir cihaz ürettik. Cihazımız, günde 1 konumla iki yıl giden bir batarya ömrü sunuyor. Onun haricinde dorseye takılıysa ve çekiciyle eşleşiyorsa otomatik şarj edilebiliyor. Dorse haricinde konteyner, paletli malzeme, tren, yat gibi birçok kullanım alanı da bulunuyor” ifadelerini kullandı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.