Süzer yata bindi

Süzer yata bindi

Riva ve Overmarine-Mangusta teknelerinin Türkiye’deki temsilcisi Ultramar, Süzer Grubu’ndan yatırım aldı. Lüks motor yat denince hem performans hem de...

Süzer yata bindi

Riva ve Overmarine-Mangusta teknelerinin Türkiye’deki temsilcisi Ultramar, Süzer Grubu’ndan yatırım aldı.

Lüks motor yat denince hem performans hem de tasarım açısından dünyanın en itibarlı markaları arasında gösterilen Riva ve Overmarine-Mangusta teknelerinin Türkiye’deki temsilcisi Ultramar, Süzer Grubu’ndan yatırım aldı.

Nihan Ertürk de Pessoa- Pardellas ve A. Gültekin Ertürk tarafından kurulan Ultramar, 2009’dan beri Türkiye’de yat markalarının satışını yapıyor. Ultramar yeni ofisi için de İstanbul’un en merkezi ve itibarlı lokasyonlarından biri olan Süzer Plaza’yı tercih etti.

Nihan Ertürk de Pessôa-Pardellas, Süzer Grubu’ndan aldıkları yatırımla ilgili olarak, “Bu şekilde denizcilik sektöründeki varlığımızı pekiştireceğimizden eminiz. Türkiye’de bu sektörde herkes tarafından tanınan bir marka olmayı hedefliyoruz” dedi.

Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer ise konuyla ilgili, “Süzer Grubu olarak her biri kendi sektörlerinde dünya çapında lider olan firmalarla birçok ortaklık yapıyoruz. Bunlara son olarak Ultramar eklendi. İtibarlı markaları ülkemize taşıyan Ultramar, Süzer Grubu olarak bizlere de dinamizm getirecektir” dedi.

GELENEKSEL ÇİZGİ İLE İNOVASYON BİRLEŞİYOR

Riva, geleneksel çizgilerle inovasyonu birleştiriyor. Gerçek bir lüks ikonu olan Riva tekneleri İtalya’daki Sarnico ve La Spezia tersanelerinde butik olarak üretiliyor. 2000 yılında Ferretti Group’un satın aldığı marka, sanat ve zanaati, tutku ve yaratıcılığı 172 yıllık tecrübe ile birleştiriyor.

1985'TEN BENİ AİLE ŞİRKETİ

1985’ten beri, bir aile şirketi olan Overmarine Group tarafından üretilen Mangusta’lar inovasyon ve teknolojiyi lüksün hizmetine sunuyor. İtalya’nın önde gelen ailelerinden Balducci’lere ait tersanelerde hayat bulan ve butik üretim yapılan bu teknelerde, detaylara ve işçiliğe azami özen gösteriliyor. Zarafet ve modernitenin en mükemmel şekilde harmanlandığı Mangusta’lar dünyanın en hızlı open tekneleri olarak nam salmış durumda. Teknelerin lakabının ‘denizlerin Ferrarisi’ olması da bu yüzden. Jet sosyeteye mensup isimlerin vazgeçemediği Mangusta’lar  Katar ve Bahreyn Kraliyet Ailesi yanı sıra Avrupa ve Amerika’dan birçok başarılı iş adamı ve girişimcinin, ayrıca Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio gibi ünlü oyuncuların da tercihi oluyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.