Sürat Kargo'dan tatil hediyesi

Sürat Kargo'dan tatil hediyesi

Yaklaşan yaz tatilinde öğrenciler evlerine rahat dönmeleri eşyalarını yüzde 25 indirimle taşıyacak. Kargoculuk sektöründe pek çok ilke imza atan Sürat...

Yaklaşan yaz tatilinde öğrenciler evlerine rahat dönmeleri eşyalarını yüzde 25 indirimle taşıyacak. Kargoculuk sektöründe pek çok ilke imza atan Sürat Kargo, geliştirdiği teknolojiler, hizmetler ve sunduğu yeniliklerle müşterilerinin kalbini kazanmaya devam ediyor. Şimdi de okul sezonunu bitiren öğrencilerin eve dönüş yolunda yanlarında yer alıyor. Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Ümit Değer, "Öğrenciler bütün yıl çok çalıştılar, çok yoruldular. Bizce iyi bir tatili hak etti. Bu yüzden Sürat Kargo olarak onlara güzel ve avantajlı bir kampanyayla destek oluyoruz. Eşyalarını evlerine yüzde 25 indirimle taşıyoruz. Bu kampanyamızı Temmuz ayı sonuna kadar devam ettireceğiz. Böylelikle biz de elimizden geldiğince gençlerin yükünü hafifletmeye gayret ediyoruz" dedi.

Sürat Kargo olarak geliştirdiği teknolojiler ve sunduğu yenilikler ile müşterilerine daima yeni kapılar açtıklarını belirten Ümit Değer, müşterilerinin kalbini kazanacak kampanyalarla da onların yanında olduklarını gösterdiklerini söyledi. Özel günlerdeki kampanyalar ile müşterilerinin yanında yer aldıklarını anlatan Değer, "Tüm özel günlerin yanında yerel kampanyalar ile de devamlı olarak müşterilerimizin yanındayız. Öğrenciler bizim geleceğimiz. Onlar yıl boyunda çalıştılar, yoruldular ve ailelerinin yanına bir an önce ulaşmak istiyorlar. Birde bavullarını uygun fiyata nasıl götüreceklerini düşünmesinler düşüncesiyle bu kampanyayı düzenledik. Kampanyalarımız devam edecek" diye konuştu. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.