Supet Taşımacılık DAF-TIRSAN ile fark yaratacak

Supet Taşımacılık DAF-TIRSAN ile fark yaratacak

Supet Uluslararası Taşımacılık, 10 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 10 adet TIRSAN Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyler’ini Ankara Lojistik Üssü’nde yer...

Supet Taşımacılık DAF-TIRSAN ile fark yaratacak

Supet Uluslararası Taşımacılık, 10 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 10 adet TIRSAN Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyler’ini Ankara Lojistik Üssü’nde yer alan DAF-TIRSAN Otomotiv Şubesi’nde düzenlenen tören ile teslim aldı.

TIRSAN bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv’in gerçekleştirdiği satışın teslimat törenine TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Supet Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Metin Başbilen, DAF-TIRSAN Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen ve DAF-TIRSAN Otomotiv Filo Satış Yöneticisi Ertuğrul Erkoç katıldı.

Supet Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Metin Başbilen DAF ve TIRSAN kombinasyonunu tercih etme sebeplerinden şu şekilde bahsetti: “DAF’ın sağlamlığı ve sağladığı yakıt ekonomisi bizim için çok önemli. Ayrıca ön tampon açılarının optimum oluşu araçların çamurluğunun yere vurma probleminin önüne geçiyor. TIRSAN Treylerinin kalitesini ise uzun zamandır kullandığımız ürünlerden deneyimlediğimiz için, duyduğumuz güven ile filomuza TIRSAN Yeni Nesil Perdeli Mega ürünleri de dahil etmek istedik. Önümüzdeki dönemde DAF-TIRSAN Otomotiv’in servis hizmet kalitesi ve firma merkezimize yakınlığı nedeniyle işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

TIRSAN Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada Supet Uluslararası Taşımacılık ile yıllardır devam eden işbirliğinin devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu “DAF çekici ve TIRSAN treyler kombinasyonu yakıt sarfiyatında sağladığı tasarruf, her yol ve yük şartında değişmeyen yüksek performans seviyesi ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmakta ve tekrar alım yapmalarını sağlamaktadır.” dedi.

Teslimat töreninin ardından firma yetkilileri ve davetliler düzenlenen kokteylde bir araya geldiler.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.