'Sultan'lar Adıyaman'ın hizmetinde

'Sultan'lar Adıyaman'ın hizmetinde

Bir Koç Topluluğu şirketi Otokar, 27 kişilik oturma kapasitesi ve konforuyla kısa mesafeli toplu taşımacılık için en ideal modeli Sultan City 125S otobüsleri...

Bir Koç Topluluğu şirketi Otokar, 27 kişilik oturma kapasitesi ve konforuyla kısa mesafeli toplu taşımacılık için en ideal modeli Sultan City 125S otobüsleri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Otokar 2010 yılının ilk yüksek adetli teslimatını Adıyaman Kolej Kooperatifi’ne yaptı. Adıyaman’ın çeşitli bölgelerinde yolcu taşımacılığı hizmeti verecek olan 49 adet Otokar Sultan City 125S düzenlenen törenle hizmete başladı.

Adıyaman Belediyesi’nde düzenlenen teslimat törenine Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin, Trafik Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Taş, Kolej Kooperatif Başkanı Mahmut Delibaşı, belediye sorumlusu A.Kadir Öksüz katıldı. Törende ayrıca Otokar Yetkili Bayisi Unat Otomotiv’in sahibi Şükrü Unat, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ve Otokar Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Oral Ağaoğlu hazır bulundu.

 

Sultan Türkiye’nin en çok satılan otobüsü

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, teslimat töreninde yaptığı konuşmada Sultan otobüslerinin 2009 yılında Türkiye’de en çok satılan otobüs markası olduğunu söyledi. Sultan’ın yakaladığı satış başarısıyla 2009 yılında Otokar’ın küçük ve orta boy otobüs segmentinde pazar lideri olduğuna dikkat çeken Akgül şöyle konuştu:

“Yoğun şehiriçi trafiğinde dayanıklılığı ve performansı ile dikkat çeken halk otobüsü Sultan City 125S bundan böyle Adıyamanlılara Avrupa kalitesinde hizmet verecek. Düşük yakıt tüketimi ile birçok şehirde halk otobüsçülerin ve kooperatiflerin gözbebeği olan Sultan City 125S, konforu ve geniş iç hacmi ile de herkesin beğenisini topluyor. Otobüslerimiz Adıyamanlılara hayırlı olsun.”

 

Sultan City 125S Özellikleri:

Sultan City 125S, yoğun trafikte gün boyu sürücüsünün konforunu ön planda tutuyor, can yoldaşı oluyor. Sürücüler, geniş ön camı, boynuz tip rezistanslı aynaları ile geniş görüş açısına sahip olarak yolun ve trafiğin tümüne hakim olma imkanı buluyor.

Geniş iç hacimle konforlu şehiriçi yolculuğu

Sultan City 125S, geniş ve ferah iç dizaynı ile yolcularını konforuyla etkiliyor. 2 metre iç yüksekliği, düz yolcu koridoru ve taban seviyesi alçaltılmış düz arka yolcu platformu yolcuların otobüs içinde daha rahat hareket etmesini sağlıyor. Sultan City 125S'nin geniş ve büyük renkli camları aydınlık ve ferah bir iç mekan sunarken, yolculara adeta şehirlerarası otobüslerin konforunu yaşatıyor.

Otokar Hakkında

Türkiye’nin öncü otomotiv şirketlerinden Otokar, kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunmaktadır. Koç Topluluğu bünyesinde yer alan Otokar, ticari araçlarda minibüs ve otobüs, treyler ve semi treyler; savunma sanayi için çeşitli tiplerde 4x4 arazi tipi araçlar üretmektedir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.