Sudanlı limancılardan Uyumsoft’a ziyaret

Sudanlı limancılardan Uyumsoft’a ziyaret

Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, Yönetim Danışmanı Prof. Dr. Ercan Öztemel ve Uyumsoft ekibi, Sudan’dan ziyarete gelen heyete, Uyumsoft’un kamu ve özel sektörde yapmakta olduğu çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sudan Liman İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Abdelhafez Salih Ali Abuelhassan ve berberindeki heyet, 28 Kasım 2018 tarihinde Uyumsoft’u ziyaret etti. Uyumsoft Başkanı Mehmet Önder, Yönetim Danışmanı Prof. Dr. Ercan Öztemel ve Uyumsoft ekibi, Sudan’dan ziyarete gelen heyete, Uyumsoft’un kamu ve özel sektörde yapmakta olduğu çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Sudan Liman yönetimi başkanlığı heyeti, özellikle entegre bilgi sistemi kurabilmek amacıyla, Uyumsoft’un Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne yapmış olduğu bilişim sistemi hakkında bilgi aldılar. Bunun yanında, Uyumsoft’un Sudan’da yapabileceği diğer bilgi teknolojileri altyapısı hizmetlerine yönelik değerlendirmeler gerçekleştirildi. Toplantının sonunda, Sudan ve Uyumsoft arasında işbirliği imkanlarının olabileceği ve görüşmelerin devam edeceği kaydedildi.

sudan--uyumsoft-ziyareti-(3)-002.jpg

sudan--uyumsoft-ziyareti-(1).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.