SOCAR Türkiye'ye En İyi İşveren Ödülü

SOCAR Türkiye'ye En İyi İşveren Ödülü

SOCAR Türkiye, 50 ile 250 çalışanı bulunan işyerleri kategorisinde, Türkiye'nin en iyi markaları arasına yerleşerek ödülün sahibi oldu.

Great Place to Work, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2018 sonuçları açıklandı.

Dünyada 60'tan fazla ülkede faaliyet gösteren şirketlerde; çalışan odaklı, güven düzeyi yüksek işyeri kültürlerini araştıran Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2018 araştırmasının sonuçlarını açıkladı. 162 şirketten 85 bin çalışan ve 8 bin 26 yöneticinin araştırmaya katıldığı GPTW'da toplam 84 şirket Türkiye'nin En İyi İşverenleri yarışmasına aday oldu. Çalışan sayısına göre beş kategoride yapılan değerlendirmeler sonucu verilen ödüller, 4 Mayıs günü yapılan törenle sahiplerini buldu. Bu kapsamda, 50 ile 250 işçi çalıştıran şirketler kategorisinde yer alan şirketlerle yarışan SOCAR Türkiye, 4'üncülük ödülü ile Türkiye'nin en iyi işveren markalarından biri oldu.

Şirket çalışanları arasında yapılan araştırmada, katılımcılara işyeri kültürü kapsamında çalışanlar ve yönetim, çalışanlar ve yaptıkları iş ve çalışanlar ile diğer çalışanlar arasındaki ilişkiye dair ayrıntılı sorular soruldu. Araştırma kapsamında şirketler, "Güvenilirlik, Saygı, Hakkaniyet, Gurur, Takım Ruhu" boyutları çerçevesinde değerlendirildi. SOCAR Türkiye her bir kriterde aldığı Türkiye, Avrupa ve global enerji sektör ortalamasının üstünde puanlarla "En İyi İşveren Ödülü"nün sahibi oldu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.