Smiths Detection’dan güvenlik ihtiyacına yeni çözümler

Smiths Detection’dan güvenlik ihtiyacına yeni çözümler

Smiths Detection yeni ürünleriyle tarama süreçlerinin daha kolay, hızlı ve maliyet etkin olması için çözümler sunuyor. Güvenlik çözümleri alanında...

Smiths Detection yeni ürünleriyle tarama süreçlerinin daha kolay, hızlı ve maliyet etkin olması için çözümler sunuyor.

Güvenlik çözümleri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden  biri olan Smiths Detection, IATA’nın (International Air Transport Association) 22’ncisini bu yıl İstanbul’da düzenlediği AVSEC Konferansı’nda yeni ürünlerini tanıttı. Şirket ayrıca, az yer kaplayan ve yüksek kaliteli özelliklerini sıvı patlayıcı algılama kabiliyetiyle birleştiren yeni HI-SCAN 6040-2is ürününü de sergiledi. Smiths Detection, havayolu seyahatinde yüksek güvenlik standartları sağlayan ürünleriyle, Türkiye’nin hızla büyüyen havacılık sektörüne yenilikçi çözümler sunmaya odaklanıyor.

AVSEC Konferansı kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuşan Smiths Detection Uluslararası Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hans Zirwes, “Taşımacılık sektörü genelinde havayoluyla seyahat her gün daha fazla önem kazanıyor. Türkiye’de ortalamanın üstünde artan yolcu rakamları, havalimanlarının operasyonlarını verimli ve güvenilir şekilde sürdürebilmesi için, güvenlik ve sorunsuz tarama süreçlerinin çok önemli bir role sahip olduğunu gösteriyor. Türkiye’deki havalimanlarının X-ray kontrol sistemlerine yılda 5-6 milyon dolar harcadığını öngörüyor, İstanbul’a yapılacak 3’üncü havalimanıyla birlikte şehrin dünyanın en işlek hava trafik merkezlerinden biri olacağını düşünüyoruz. 2023’e kadar Türkiye’deki havalimanlarından 350 milyon yolcunun seyahat etmesi bekleniyor. Uzmanlığımız ve ileriye dönük çözüm önerilerimizle Türkiye’deki büyümeyi desteklemeye hazırız. İş ortağımız Teknik Döküm ile birlikte Türkiye’deki varlığımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Smiths Detection’ın Türkiye’deki iş ortağı Teknik Döküm’ün Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Apeligan, “Smiths Detection, şimdiye kadar Türkiye’de 2.000’den fazla X-ray sistemini hayata geçirdi. Bu sistemler; İstanbul Atatürk, Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya Fraport, Alanya Gazipaşa, Muğla Bodrum ve Dalaman gibi Türkiye’nin en büyük havalimanlarında kullanılıyor. Mevcut havalimanlarının yenilenmesiyle birlikte, İstanbul’un 3’üncü havalimanı, Çukurova ve Ordu-Giresun gibi yeni projeler, tesislerin verimli teknolojilere sahip cihazlarla donatılması için yeni fırsatlar sağlayacak. Smiths Detection’ın Türkiye’nin gelecekteki ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir role sahip olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Smiths Detection’dan güvenlik ihtiyacına yeni çözümler

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.