ŠKODA Yaz fırsatlarıyla kampanyada hız kesmiyor

ŠKODA Yaz fırsatlarıyla kampanyada hız kesmiyor

ŠKODA, yaz aylarına sıfır kilometre bir otomobille girmek isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor. ŠKODA Yetkili Satıcıları, yüzde 0 faiz kampanyaları da dahil olmak üzere, Haziran ayı boyunca avantajlı fırsatlar sunmaya devam edecek.

KODIAQ SUV’da %0 faiz

ŠKODA’nın D SUV segmentinin en çok tercih edilen SUV modellerinden biri olarak öne çıkan KODIAQ, hiçbir şeyden ödün vermek istemeyenler için öne çıkıyor. Yüksek konforu, geniş iç hacmi, çevreci motorları ve donanımlarıyla dikkat çeken KODIAQ, 150 bin TL kredi tutarı/12 ay vade için %0 faiz oranı ile tercih edilebilecek.

SUPERB, OCTAVIA ve KAROQ’da Haziran fırsatları

ŠKODA en çok tercih edilen modellerinden SUPERB, OCTAVIA ve KAROQ’da da avantajlı fırsatlar sunuyor. Haziran ayındaki kampanyalarla birlikte bu modeller, kampanya kapsamındaki donanımlarda 200 bin TL kredi tutarı/18 ay vade için %0,75 faiz oranı ile satın alınabilecek. Bununla birlikte segmentinin en dinamik modellerinden biri olan FABIA modelinde de 75 bin TL kredi tutarı/18 ay vade için %0,75 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

ŠKODA Bakım Kampanyası

ŠKODA, mevcut ŠKODA sahipleri için de yaşa göre bakım kampanyası devam ediyor. Kampanya süresinde 3 yaş ve üzeri ŠKODA modelleri için yüzde 30’a varan indirimler Yetkili Servislerde ŠKODA kullanıcılarını bekliyor. Periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan orijinal parça, motor yağlarında ve işçilikte sunulan indirimlerin yanı sıra kampanya kapsamında belirlenmiş lastik markalarında yüzde 16 indirimden yararlanmak mümkün.

skoda-kamiq.jpgskoda-karoq.jpgskoda-kodiaq-002.jpgŠkoda-scala..jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.