Skandal uçuş: Bakın her yerim yağ oldu

Skandal uçuş: Bakın her yerim yağ oldu

Sun Express’in, bugün sabah saat 09:00’da Adana’dan İzmir’e yapacağı XQ9007 sayılı sefer sayılı uçuşu skandallara sahne oldu. Uçukta teknik bir...

Sun Express’in, bugün sabah saat 09:00’da Adana’dan İzmir’e yapacağı XQ9007 sayılı sefer sayılı uçuşu skandallara sahne oldu.

Uçukta teknik bir arıza olduğunu açıklayan Sun Express görevlileri arızanın giderilmesi için parça beklediklerini ve mağduriyetin giderilmesi için başka bir uçak geleceğini bildirdi. 12:15’de geleceği söylenen uçağın da gelmediği yolculuk eziyete dönüşürken, Sun Express görevlileri yolculara bilgi dahi vermedi. Uçuş saatinin ekranlarda 14:30 görülmesi ile yolcular tekrardan umutlandı. Bunun üzerine 14:30’u bekleyen yolcular bu saatte ise görevlilerden, “Uçak yapılıyor, bakın benim bile üstüm başım yağ içinde kaldı” yanıtını aldı.

Yaklaşık 5.5 saat havaalanında bekleyen yolcular bu cevap karşısında şok olurken, “Biz bu şartlarda bu uçağa nasıl bineceğiz, kime güveneceğiz? Derdimizi anlatacak bir muhatap dahi bulamadık” tepkisini dile getirdi.

Yolcular ancak 14:30’da uçağa alınmaya başlanırken, ilgili firmanın açıklama yapmaktan, ikrama kadar yolcu haklarını gerektiren hiçbir konuda yardımcı olmaması ise ayrı bir şikayet konusu oldu.

Belirli saatlerden sonra uçuşları geciken veya iptal olan uçuşlarla ilgili yolcu haklarının korunması adına hiçbir tedbir ve önlemin alınmadığı Adana Havalimanı’nda Sun Express’i şikayet edecek bir görevli veya yönetici bulunmaması da tepki çekti.

 Skandal uçuş: Bakın her yerim yağ olduHediye EROĞLU – LOJİPORT/ADANA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.