Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor

Sinpaş, İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor

Sinpaş Yapı, İkitelli’de hayata geçirdiği ticari gayrimenkul projesi İş Modern’i Ambarlı’ya taşıyor. 151 bağımsız birimden oluşan İş Modern Ambarlı, sanayicilere modern çalışma alanları sunuyor

Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkul alanında geliştirdiği İş Modern projelerine İkitelli’den sonra Ambarlı halkasını ekliyor. Gıda, tekstil, ayakkabı, mobilya, plastik sanayi, otomotiv, matbaa, makine imalatı gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan İş Modern’de 151 bağımsız birim yer alıyor. Ticari alan büyüklükleri 250 metrekareden başlarken, tek katta 12 bin metrekareye kadar çıkan alanlar da bulunuyor. Metrekare birim fiyatları da 4 bin 300 liradan başlıyor.

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, tamamlandığında proje değerinin 500 milyon lirayı aşacağını söyledi. Çelik, diğer İş Modern projelerinin 3 yılda alıcısına yüzde 150 kazandırdığını belirterek, “Orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları başta olmak üzere KOBİ’lerin de nitelikli çalışma alanlarına ihtiyaçları vardı. Mahalle arasında kalmış, işlevini yitiren, güvenliği olmayan, enerji ihtiyacını verimli karşılamayan bu alanlar KOBİ’leri oldukça zorluyor. Ayrıca iş yaptıkları diğer işletmelere prestijlerini de göstermeleri için İş Modern, KOBİ’ler için önemli bir proje oldu” diye konuştu.

Çelik, İş Modern’de her birimin depo, atölye, lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerinin bulunduğunu belirterek bunun yanı sıra 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8.75 metre aks aralığıyla çalışma alanları, TIR’ların üst katlara kadar çıkmaları gibi özellikler bulunduğunu kaydetti.  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.