Sincanlılar'a 'körüklü otobüs' müjdesi

Sincanlılar'a 'körüklü otobüs' müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor. 'Her İlçede Halka İftar' programları çerçevesinde düzenlenen...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor. 'Her İlçede Halka İftar' programları çerçevesinde düzenlenen iftar yemeklerinin sekizincisi, yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla Sincan Harikalar Diyarı'nda yapıldı. İftara Başkan Melih Gökçek'in yanı sıra milletvekilleri Ülker Güzel, Tülay Selamoğlu, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, belediye meclis üyeleri, bürokratlar, STK temsilcileri ile vatandaşlar da yer bulundu. Sincan Harikalar Diyarı'nda düzenlenen iftar yemeği Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Grubu tarafından verilen konser ile başladı. Dualarla açılan iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, iftara katılanlara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de "Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile Sincanımıza daha güzel hizmetler verebilmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. İftarı da Türkiye'nin en güzel parklarından olan Harikalar Diyarı'nda yapıyoruz. Sincanlılar böyle bir parka sahip. Önümüzdeki sene sonu itibarıyla metromuza da binmeye başlayacağız. Onun da müjdesini verelim. Sayın Başbakanımızın talimatıyla Ulaştırma Bakanlığı bu konuda elinden gelen gayreti sarf ediyor. Biz başladık Ulaştırma Bakanlığı bitirecek. İnşallah Sincan metrosuna da kavuşacak." dedi.

Sincan'da yapılacak diğer hizmetlerden de söz eden Başkan Gökçek "Yolun karşı tarafındaki eski banliyö treni daha çağdaş hale getiriliyor. Onu da devralmayı düşünüyoruz. O da ulaşım konusunda size son derece rahatlık getirecek." diye konuştu. Otobüs konusuna da değinen Başkan Gökçek, "Son bir müjde vermek isterim bu ay sonu itibarıyla doğalgazlı otobüsleriniz, körüklü otobüsler hizmete giriyor. Kısmet olursa Sincan'ımıza da bol miktarda otobüslerle Ankara'ya gideceksiniz." diye konuştu.

İftar yemeğinden sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Melih Gökçek, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Daha sonra bürokratları ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile birlikte golf arabalarıyla Sincan Harikalar Diyarı'nı gezen Başkan Gökçek, piknik alanlarında iftarlarını yapan ailelerle de sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bürokratlarından bilgi alan Başkan Gökçek'e, gezisi sırasında vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

www.bustruck.net 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.