SilkAir Boeing 737 tipi uçaklara geçiyor

SilkAir Boeing 737 tipi uçaklara geçiyor

SilkAir Havayolu ilk gelecek nesil 737– 800 uçağı teslim aldı. Boeing, SilkAir havayolu şirketine toplamda 23 adet 737–800 ve 31 adet 737 MAX 8s teslim...

SilkAir Boeing 737 tipi uçaklara geçiyorSilkAir Havayolu ilk gelecek nesil 737– 800 uçağı teslim aldı. Boeing, SilkAir havayolu şirketine toplamda 23 adet 737–800 ve 31 adet 737 MAX 8s teslim edecek.

Singapore Airlines firmasının 12 ülkede 45 noktaya haftada 350'den fazla uçuş yapan bölgesel havayolu SilkAir Havayolu sirketi Boeing’in Seattle’daki tesislerinde ilk gelecek nesil 737– 800 uçağı teslim aldı. Böylece SilkAir’in tamamı Boeing 737 tipi uçaklardan oluşan filoya dönüşünü başlattı. Sil Air, Boeing 737 tipi uçaklar ile daha uzun mesafelerde daha fazla kapasiteyle uçmayı hedefliyor. Önümüzdeki yıllarda Boeing, SilkAir havayolu şirketine toplamda 23 adet 737–800 ve 31 adet 737 MAX 8s teslim edecek.

SİLKAİR: ETKİN HİZMET HEDEFLEDİK

SilkAir CEO’su Leslie Thng, "Yeni Boeing 737 uçağı ağ genişletme planlarımızı destekleyecek" dedi. "Tamamı Boeing uçaklardan oluşan bir filoya geçiş daha fazla noktada etkin bir şekilde hizmet sunmamızı, daha uzun mesafelere uçmamızı ve mevcut güzergâhlardaki kapasiteyi artırmamızı sağlayacak."

SilkAir'in yeni 737 uçağı, bu ayın sonunda Malezya, Tayland ve Endonezya da dâhil olmak üzere mevcut noktalara uçarak hizmete başlayacak. Sonraki 737 teslimatlarıyla, SilkAir, uçaklarını Mart ayından itibaren Kamboçya, Vietnam, Hindistan ve Filipinler'de daha fazla noktaya uçuracak.

YOLCULARA 737 BOEİNG SKY INTERİOR RAHATLIĞI VERECEĞİZ

Boeing Ticari Uçakları Asya Pasifik ve Hindistan Satışı Başkan Yardımcısı Dinesh Keskar, "Boeing, Asya Pasifik bölgesindeki havayolu yolculuğu büyümeye devam ederken Boeing SilkAir'in daha fazla yolcu uçurma ve daha fazla şehirde hizmet sunma planlarını desteklemekten gurur duyar" dedi. "737– 800 uçaklarının etkinliği ve güvenilirliği SilkAir filosuna mükemmel bir katkı sağlamaktadır. SilkAir'in yolcuları da 737 Boeing Sky Interior rahatlığı ve havayolu şirketinin ödüllü hizmeti ile daha iyi bir uçuş deneyimi yasayacaktır."

Boeing 737–800, son derece başarılı Gelecek Nesil 737 ailesinin en çok satan versiyonu ve tek koridorlu jet pazarındaki teknolojik olarak en gelişmiş uçaklarıdır. Gelecek Nesil 737 günümüzdeki en yakıt etkin ve güvenilir tek koridorlu jettir. Uçak havayolu şirketine güvenilirlik, sadelik ve azalan işletim ve bakım masrafları ile katma değer sağlamaktadır. Boeing 737, yeni modern biçimde şekillendirilmis yan duvarlar ve pencere pervazları, ferahlık hissini arttıran LED aydınlatma ve daha geniş açı ile açılabilen bas üstü bagajları ile ön plana çıkan Boeing Sky Interior özelliğini içeriyor.

SilkAir tam hizmet sunan ve Singapore Airlines firmasının bölgesel kanadı olan bir havayolu şirketidir. Hâlen 12 ülkede 45 noktaya haftada 350'den fazla uçuş gerçekleştiriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.