Shell-Webnak'tan nakliyeciye avans yakıt

Shell-Webnak'tan nakliyeciye avans yakıt

Shell ve Webnak ortak projesi ile Webnak üyesi nakliyeciler dilerlerse sevkiyatları öncesinde ödemelerinin bir kısmını yakıt avansı olarak alabilecek.

Online nakliye organizatörü Webnak, üyelerine özel uygulamalarına Shell işbirliği ile devam ediyor. Shell ve Webnak ortak projesi ile Webnak üyesi nakliyeciler dilerlerse sevkiyatları öncesinde ödemelerinin bir kısmını yakıt avansı olarak alabilecek. İşbirliğine özel Webnak Shell kartlar, Webnak Bölge Ofislerinden alınabilecek.   

Üyelerine yeni fırsat ve indirimler sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden Webnak, bu kampanya ile nakliyecilerin en büyük gider kalemi olan akaryakıt alımlarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.  

Webnak son olarak, yük verenlerin tüm taşımalarını 100 bin TL’ye kadar ücretsiz olarak sigortalanmasını sağlayan bir kampanya da başlatmıştı. Taşımacılık sektörüne yepyeni bir iş modeli getiren Webnak’ı şu anda 18 binden fazla kamyoncu ve 3 bin 690 KOBİ kullanıyor.

Webnak hakkında

Su sektörünün önde gelen markası Erikli'nin eski sahibi Hasan Aslanoba tarafından 2006’da kurulan Aslanoba Grubu bünyesinde hizmet veren Webnak, yükü olan firmalarla yük taşıyan nakliyecileri açık teklif sistemi ile buluşturan online bir pazar yeridir. Mobil uygulaması da bulunan Webnak Türkiye çapında hizmet verirken, İstanbul Avrupa – Anadolu yakası, Bursa, İzmir ve Adana’da bölge ofisleri bulunuyor. Webnak’ı, halihazırda 18 binden fazla kamyoncu ve 3 bin 690 KOBİ kullanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.