Shell ve Taşımacılar Birliği güçlerini birleştirdi

Shell ve Taşımacılar Birliği güçlerini birleştirdi

200’ü aşkın firmayı çatısı altında bulunduran İstanbul Taşımacılar Birliği (İSTAB) ile Shell & Turcas, önemli bir iş birliğine imza attı....

200’ü aşkın firmayı çatısı altında bulunduran İstanbul Taşımacılar Birliği (İSTAB) ile Shell & Turcas, önemli bir iş birliğine imza attı. Anlaşma kapsamında İSTAB üyesi firmalar, Shell’in yüksek ürün kalitesinin yanı sıra Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin (TTS) ve Shell Partner Card’ın ayrıcalıklı hizmetlerinden ve cazip avantajlarından da faydalanacak.

Shell & Turcas ve İstanbul Taşımacılar Birliği (İSTAB), Türkiye akaryakıt sektöründe önemli bir iş birliğine imza attı. Anlaşma doğrultusunda Shell & Turcas , İSTAB bünyesindeki yaklaşık 300 seçkin firmaya 3 yıl süreyle akaryakıt tedarik hizmeti vereceğini açıkladı. Shell & Turcas Petrol Ticari Filo Müdürü Murat Birgül ve İSTAB Başkanı Hakan Orduhan tarafından imzalanan anlaşma kapsamında İSTAB üyeleri, Shell’in ürün ve hizmetlerinin yanı sıra çok özel fırsatlarından da yararlanacak. Shell, İSTAB üyelerine akaryakıt sektörünün ilk ve en büyük filo yönetim sistemi olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi (TTS) ve Shell Partner Card’ın ayrıcalıklı dünyasının da kapılarını açacak.

 LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.