Shell & Turcas'tan anlamlı destek

Shell & Turcas'tan anlamlı destek

 Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen imza töreninde, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Shell & Turcas Petrol CEO’su Jacek Dziembaj projenin ilk adımını...

 

Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen imza töreninde, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Shell & Turcas Petrol CEO’su Jacek Dziembaj projenin ilk adımını attılar. Törene ayrıca, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Shell & Turcas Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Aksoy, Shell & Turcas Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tecmen ve Shell & Turcas Petrol Derince Madeni Yağ Üretim Tesisi Tedarik Zinciri Müdürü Onur Akcan katıldı.

Törende konuşan şirketin CEO’su Jacek Dziembaj, özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar için önemli bir adım atttıklarını söyledi. Dziembaj, "Okula dönüştürülmek üzere Kocaeli Valiliği’nin kullanımına devrettiğimiz bu bina, çocuklarımızın hayata daha güçlü sarılmasını sağlayacaktır" dedi.

Sosyal tesis olarak yapıldı

Bina, 1992 yılında Shell’in fabrikasında çalışanlar için sosyal tesis olarak inşa edildi. İki katlı yapı, bir süre Kültür Merkezi ve Öğretmenevi olarak da kullanıldı. Bina, gerekli düzenleme ve tadilat işlemlerinin ardından öğretime açılacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.