SGS, Macaristan’dan da T1/T2 hizmeti verecek

SGS, Macaristan’dan da T1/T2 hizmeti verecek

SGS TransitNet, Macaristan’da asıl sorumlu olmak yönünde  Macar Gümrüğü ile yapılan çalışmaların sonuçlandığını ve T1/T2 hizmetinin bundan...

SGS TransitNet, Macaristan’da asıl sorumlu olmak yönünde  Macar Gümrüğü ile yapılan çalışmaların sonuçlandığını ve T1/T2 hizmetinin bundan böyle Macaristan’dan da verileceğini duyurdu.

SGS TransitNet Ekibi’nden sitemize gönderilen bildiride şu görüşlere yer verildi: “Macaristan’da Asıl Sorumlu olmak yönünde yaptığımız çalışmalar ve Macar Gümrüğü ile olan entegrasyonumuz tamamlanmış olup artık SGS TransitNet sisteminden direk olarak tüm Macar gümrük idarelerine T1/T2 beyanları sunmak mümkündür. Gerek teminatımız gerekse de entegrasyonumuz bir çok pilot/deneme aracı ile gerçek ortamda denenmiş ve sorunsuz olarak çalışır hale getirilmiştir. Macaristan Siz Değerli Müşterilerimizin kullanımına hazırdır.

Macaristan’daki istediğiniz gümrük idaresine SGS TransitNet sisteminden T1/T2 beyanınızı, ister Türkiye içerisinde bir Türk varış gümrük idaresi isterse de diğer herhangi bir Ortak Transit ülkesindeki bir varış gümrük idaresini seçerek sunabilirsiniz. Beyanınız gümrüğe sunulduktan sonra Macar gümrüğü tarafından atanacak olan bir LRN numarası SGS TransitNet sistemine düşecektir. Bu LRN numarasını şoförünüze SMS veya telefon ile ulaştırmanız yeterli olacaktır. Herhangi bir çıktı alınmasına, faks veya e-mail gönderilmesine gerek bulunmamaktadır. Ayrıca herhangi bir spedsiyon firmasına da ihtiyaç olmaksızın şoförünüz LRN ve diğer evraklar ile birlikte ilgili gümrüğe giderek işlemlerini kendi başına kolaylıkla yaptırabilmektedir.

Macaristan’ın yanısıra Kuzey ve Doğu Almanya, İskandinav Ülkeleri, Baltık Ülkeleri, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’dan Macaristan güzergahını kullanarak taşıma yapan araçlarımızın da T1/T2 sisteminden oldukça ekonomik koşullarda faydalanabilmesi için önemli bir adım olan Macaristan Hizmetimizin hayırlı olmasını dileriz.

Not: Şirketimizin kuruluşundan bu yana uyguladığımız şeffaf ve hakkaniyetli fiyatlandırma anlayışımız doğrultusunda, Asıl Sorumlu olarak faaliyet gösterdiğimiz Türkiye, Almanya, Fransa, İtalya, Romanya, Polonya ve Bulgaristan’ın ardından Macaristan’dan başlatılacak T1/T2 beyanlarınızda da fiyat farkı olmayacaktır.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.