Seyyah Lojistik'e İspanya'da ödül

Seyyah Lojistik'e İspanya'da ödül

Merkezi İspanya da bulunan, 1950 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 112 ülkeden 7500 firmanın üye olduğu Trade Leader's Club (Ticaret Liderleri Klübü)...

Merkezi İspanya da bulunan, 1950 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 112 ülkeden 7500 firmanın üye olduğu Trade Leader's Club (Ticaret Liderleri Klübü) Editorial Office ' in düzenlediği uluslararası 40. en iyi marka ödülü, Lojistik Sektöründe Seyyah Lojistik'e verildi.

24 sektörde dünyanın en iyi firmalarını belirleyen Trade Leader's Club 05-07 Haziran tarihlerinde Madrid İspanya'da ödül töreniyle ödülleri firma yetkililerine teslim etti.
112 ülkenin katılımıyla 7500 üyeden gelen bilgiler doğrultusunda ve gerekli kurumlardan alınan referanslar sonucunda her sektörde yılın en iyi firmasını seçen kurum, hiçbir başvurusu olmadığı halde 2011 yılı lojistik sektöründe yılın en iyi markası ödülüne objektif değerlendirmelerle Türkiye 'den Seyyah Lojistik firmasını layık gördü. Seyyah Lojistik yetkililerine ödülünü veren Club Başkanı Arsenio Pardo Rodriguez ödül töreninde yaptığı konuşmada teknolojik gelişme ,kalite ve verilen hizmetler ile küresel ekonomiye yapmış oldukları katkılar dikkate alınarak değerlendirmeye tabi tutulan bu ödülü, Türkiye' den bir firmanın almasını memnuniyetle karşıladığını ve ödülü vermekten onur duyduğunu belirtti.
Seyyah Lojistik Firma Yetkilisi Metin Baysal ödül töreninde yaptığı konuşmada ?Lojistik alanında 53 yıllık geçmişi olan, bünyesinde 110 adet tır aracıyla 200'e yakın çalışanı barındıran bir firma olduklarını disiplinli, müşteri odaklı teknolojik yatırımların ve çok çalışmalarının sonrasında gelen bu ödülü almaktan ve Türkiye' ye getirmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.