Servise gelen müşteriye spor otomobil!

Servise gelen müşteriye spor otomobil!

Doğuş Otomotiv Audi Yetkili Satıcısı Avek Otomotiv, Audi Yetkili Servisleri’nde sunulan yedek araç hizmeti için 20 araçtan oluşan bir filo oluşturdu.

Filoda yer alan otomobillerden bazıları ise Cabriolet’lerden (üstü açık) oluşuyor. Özellikle yaz döneminde Audi’sini servise getiren araç sahipleri, kendi otomobilleri servisteyken Audi A3 Cabriolet’yi kullanma imkanı bulabilecek. Böylece önceden randevu alarak araçlarını Avek Otomotiv'e getiren Audi sahipleri, araçları serviste kaldığı süre boyunca oluşan yedek araç hizmetinden daha hızlı ve kolay yararlanabilecek. Şirkettan yapılan açıklamada, söz konusu hizmet ücretsiz olarak veriliyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada "Avek Otomotiv’de Audi sahiplerine sunulan ayrıcalıklar arasında, servise gelecek araçlar için ücretsiz yerinden alım yerine teslim, Audi Express Service, havaalanı servisi hizmetleri de bulunuyor. Ayrıca araçları Audi’nin orijinal yedek parça ve uzman işçiliğiyle emin ellerde servis hizmeti alırken, araç sahipleri sinema salonu, Wi-Fi, bilardo, çocuk oyun salonu, bay veya bayan kuaför gibi imkanlardan da ücretsiz yararlanabiliyor" denildi.

 HİZMET BİNASI YENİLENDİ
'Audi Terminal Konsepti’yle yenilenen 1600 metrekarelik Showroom’unu geçen yıl hizmete açan Avek’ te Audi’nin en yeni modelleri ve otomotiv tarihinin efsaneleri arasına giren R ve RS modellerinin de bulunduğu 20 Audi aynı anda sergilenebiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.